מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אינסומניה כרוניתרפול01/09/2014
סובל כבר תשע שנים מאינסומניה כרונית שהחלה מהיום למחר ללא כל טראומה , נבדקתי פעמיים במעבדות שינה עם תוצאות תקינות , סוגים שונים של תרופות אנטי חרדתיות לא עזרו,
לא נירדם בשום אופן ללא כדורי שינה והבעיה שלהירדם אני לוקח שני כדורי נוקטורנו שזה הרבה מאד מאד , פחות לא מרדים וגם יותר לא עוזר (גם לא הייתי לוקח יותר) ובכל זאת
מקיץ לאחר כשלוש עד ארבע שעות ומאד עייף במשך היום וגם העניים כואבות ,אני מניח
שאני לא מגיע לשלב השינה העמוקה ,פגיעה רבה באיכות החיים , יכול להיות מצב של פגיעה
פגיעה במנגנון השינה ? האם זאת יכולה להיות פגיעה נוירולוגית (ולא למצב של דום נשימה ) ?היות ויש פגיעה גדולה באיכות החיים מה ניתן עוד לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לרפאל
רונן02/09/2014מאוד סקרן אותי המקרה שלך גם אני סובל מהפרעות שינה ומטופל בכדורים אשמח לשוחח איתך . יש לך פייסבוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינסומניה כרונית
רפול02/09/2014יש לי פיסבוק , שלח לי את הפרטים שלך ואצור איתך קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינומניה כרונית
רפול07/09/2014מדוע אין תגובה של הרופא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינסומניה כרונית ותרופה חדשה לנדודי
רפול07/09/2014אין בפורום תשובה לשתי שאלותי על ידי הרופא כך שלא ברור מדוע קיבלתי שני מיילים
מהפורום למייל שלי שקיבלתי תשובה כביכול ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינסומניה כרונית - תגובה
ד''ר גדעון רדושקביץ11/09/2014שלום רב
בדיקה במעבדת שינה לא נותנת תשובה לנדודי שינה. ממליץ לפנות לרופא שעוסק בשינה כדי שיראיין אותך וינסה להבין מה בעייתך במדוייק . כמו כן יש מקום לשקול טיפול פסיכולוגי לנדודי שינה.
בהצלחה
ד״ר רדושקביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינסומניה כרונית
רפול11/09/2014הייתי אצל רופאי שינה וגם אצל פסיכולוגים ועד היום לא נמצא פיתרון.
כידוע לך כפי שציינתי לקחתי כדורים אנטי חרדתיים שונים כשיטת ניסוי ותהייה על ידי איש
מקצוע למרות שאיני סובל מחרדה מאז שהתחילה הבעיה אלא 4 שנים קודם לכן.
הפסיכולוגים לא הצליחו לטפל בבעיה כי אני מתלונן על הסימפטום של בעית שינה ולא
על בעיה אחרת שמציקה לי לפני השינה ואין לי טרדות לפני השינה.
טיפול קוגנטיבי היה כמו כוסות רוח למת.
לכן שאלתי האם הבעיה יכולה להיות נוירולוגית כל שהיא (לא דום נשימה) ,
או שיבוש כימי במערכת העצבים המרכזית ואם כן מה ניתן לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינסומניה כרונית - תגובה
ד''ר גדעון רדושקביץ11/09/2014אכן יכול להיות שאתה סובל מבעייה נוירולוגית כלשהי. אתה מוזמן לפנות לנוירולוג להמשך בירור וטיפול.
בהצלחה
ד״ר רדושקביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)