מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרופת נדודי השינה SUVOREXANTרפול02/09/2014
קראתי באינטרנט שהתרופה לנדודי שינה suvorexant וגם בשם belsomra אושרה
על ידי ה- FDA , האם ניתן להשיג בארץ ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה חדשה לנדודי שינה
רפול07/09/2014מדוע אין תגובה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש אפשרות לירשום את התרופה תחת תקנה
יפה01/03/2015במשרד הבריאות אמרו לי לבקש מרופא בית חולים לירשום את התרופה תחת תקנה 29ג׳ וכך אפשר יהיה ליבאה דרך בתי מרקחת שמביאים תרופות ביבוא אישי , צריך להכיר רופא שיהיה מוכן לעשות זאת !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי מכיר רופא שעובד בבית חולים ויהיה
יפה05/03/2015מוכן לירשום את התרופה תחת תקנה 29ג׳ ? זה אומר שאפשר יהיה לייבא את התרופה לבתי מרקחת שעוסקים ביבוא אישי וזה יהיה נהדר בשביל אינסומניים שכל הכדורים שעובדים על מרכז השינה לא משפיעים יותר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופת נדודי השינה SUVOREXANT - תגובה
ד''ר גדעון רדושקביץ11/09/2014התרופה זה עתה אושרה ע״י ה FDA ולא ברור אם כבר יצאה לשוק בארה״ב. לא זוכר ששמעתי שהגיעה לארץ. זה יקח זמן אך כשתגיע נדע כולנו כי היא נראית מבטיחה כי עובדת שונה מהתרופות שקיימות כעת בשוק.
בברכה
ד״ר רדושקביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחילה להימכר ביפן וארה"ב
דרור03/02/2015התרופה התחילה להימכר ביפן וארה"ב.
ממתין לה בקוצר רוח...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתרופה בלסומרה :
יפה25/02/2015התרופה כבר נימכרת בארצות הברית, היא ניתנת ל-10 ימים בחינם , איך אפשר להביא אותה ארצה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אפשר ליבדוק מתי היא תגיע ארצה?
יפה01/03/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי?
יפה05/03/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתרופה בלסומרה
יפה13/04/2015הי דרור , אני חושבת שהיינו ביחד בניסוי הרפואי ליפני כ-4 שנים , בקרוב אנסה את התרופה , מישהי תביא לי אותה מארצות הברית , אין לי הרבה ציפיות כי קראתי הרבה ביקורות קשות ושליליות suvorexant - forum או Belsomra- reviews , בכל אופן אנסה אותה וניראה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיבוא תרופות
ליאת18/05/2015שלום,בתור פציינטית מנוסה ביבוא תרופות שלא נמכרות בארץ,רשת בתי המרקחת שור טבצ'ניק בניהולו של חגי שור עוסק ביבוא תרופות מאירופה,ארה"ב וקנדה באישור משרד הבריאות עם טופס 29ג',גם רשת ניו פארם מייבאת תרופות ובמידה והתרופה קיימת בשוק במדינות הנ"ל נתן ליבא אותה.למילוי הטופס כראוי ועל מנת שיאושר כדאי לפנות לפסיכיאטר באופן פרטי עם ההסטוריה הרפואית וכל המסמכים ובמידה ובאמת מתוך מגוון התרופות בארץ לא נראתה תועלת והרופא מכיר או יחשף למידע על התרופה ויראה לנכון לנסות טיפול בה,אין סיבה שלא ימליץ רק צריך לזכור שהמחיר יקר ליבוא תרופות,גם היבוא עצמו וגם התרופה שתמכר במחיר מלא כי אינה בסל התרופות.אשמח לשמוע פרטים נוספים כי אני סובלת מבעיה זהה ובהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסיתי את התרופה והיא כלל אינה יעיל
יפה19/05/2015השגתי את התרופה דרך מכר בלוס אנג׳לס , כגודל הציפיות כך גודל האכזבה ! לקחתי כמה ימים ואין שום הבדל בין יום שאני לוקחת יום שאני לא לוקחת , אני לא מציעה להשיג את התרופה דרך התקנה הזאת , חבל על המאמץ וחבל על הכסף , מאד מאוכזבת ! כניראה שהתרופה הקדימה את עצמה ב-כמה שנים , עד שהמוח לא יובן היטב לא יצליחו לפתח תרופה טובה . יש עוד תרופה שהיא עדיין במחקר בשם אלמורקסנט , נחכה וניראה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתרופה Belsomra
יפה09/07/2015למי שמחכה לתרופה שתגיע ארצה , כדאי ליקרוא בגוגל Belsomra reviews , הרבה אינסומניים שחיכו נואשות לתרופה מאד מאוכזבים ! התרופה לא משפיעה ! גם במינונים גבוהים ! קיבלתי את התרופה דרך מכר בארצות הברית , כדורים ב-10 מ׳ג , התחלתי בחצי כדור , לא עזר , עברתי הלאה : 10 מ׳ג , כדור וחצי , שני כדורים , שלושה וארבעה , ז״א 30 ו-40 מ׳ג שגם לא עזרו ביכלל , הרבה אנשים מתלוננים שהתרופה היא אכזבה גדולה , לא מסייעת לשינה ביכלל a sugar pill לא יותר מיזה , יש עוד תרופה שעובדת על אותו מנגנון בשם: almorexant , נקווה שהיא תהיה טובה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)