ציפרלקס לבעיות שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפרלקס לבעיות שינה
    מיכל
    11/11/2014

שלום רב, בחודשיים האחרונים פיתחתי פחד מלא להירדם לאחר לילה לבן אחד שהיה לי, כיום אם אני נרדמת אני מרגישה שאני רק חולמת , הדבר נורא מטריד אותי , שפניתי לרופאת המשפחה היא נתנה לי ציפרלקס ואני לוקחת את זה עוד מעט קרוב לחודש בינתיים אין שינוי ממש. שאלתי האם ציפרלקס יכול לעזור באמת? אני בת 27 כרגע לא עובדת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפרלקס לבעיות שינה

הוספת תגובה

• שלום מיכל

רונן
    13/11/2014

ציפרלקס מיועד להפיג את החרדה ולעזור לך לישון. ציפרלקס מתחיל להשפיע לאחר כחודש מיום הטיפול. תלוי כמובן במינון שקיבלת. תקפידי לא לשתות קפה ומשקאות מעוררים אחרי השעה 2 בצהריים. אל תכנסי לישון אחרי ארוחה מלאה. שתי המון תה קממויל זה עוזר. ותשתדלי לשון בשעות קבועות. הכל יהיה בסדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפרלקס לבעיות שינה - תגובה

ד''ר גדעון רדושקביץ
    14/11/2014

שלום רב
    לוקח לציפרלקס לפעמים עד 3 חודשים כדי שיפעל כראוי. ממליץ לחכות ולתת סיכוי לטיפול
    בברכה
    ד״ר רדושקביץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפרלקס המשך

מיכל
    14/11/2014

אוקיי , ומהי התופעה שאני מרגישה שאני חולמת שאני לא לגמרי ישנה? האם זה יכול להיות??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפרלקס המשך - תגובה

ד''ר גדעון רדושקביץ
    14/11/2014

יש להניח שהחלימה המרובה היא תופעת לוואי של הציפרלקס
    ד״ר רדושקביץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו