בעיית שינה חמורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית שינה חמורה
    בן 29
    12/12/2014

כבר 8 חודשים השינה שלי מועטה ולא תקינה, יש גם יותר קושי להירדם אבל הבעיה הכי גדולה היא אי יכולת לישון יותר מ4-5 שעות בלילה במקרה הטוב, הבעיה היא שהשינה גורמת לכאבים ותחושות של חוסר נוחות בגוף, במיוחד אם אני מנסה לחזור לישון אחרי שכבר ישנתי 4-5 שעות, זה מרגיש כאילו הגוף לא רוצה להגיע למצב שינה ומתנגד לניסיון שלי לישון, נוצר לי תחושות לחץ ואי נוחות מעיקה בגוף, כאבים בצוואר, סימנים אדומים בכפות הידיים וקושי להזיז את האצבעות, אני תמיד נכשל לחזור לישון גם אם אני מנסה מאה שעות תוך כדי התעלמות מההרגשה שכאילו הגוף מתנגד לישון ויוצר תופעות מעיקות, בנוסף, יכול להיות בגלל חוסר השינה, גם במהלך היום מתחילים לי כאבים בגוף ותחושות מעיקות כאילו הגוף קורס או שקשה לו להחזיק את עצמו, במיוחד במצבים שצריך לאמץ את הריכוז או המחשבה... לא הצלחתי למצוא בשום מקום אזכור למשהו דומה כמו שלי, האם יש תקדים למקרה כמו שלי? איך אפשר להסביר בעיה כמו שלי שהגוף נלחם בי כדי לא לישון? האם כדור כמו אלטרולט לפני השינה יכול להתאים לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית שינה חמורה

הוספת תגובה

• בעיית שינה חמורה - תגובה

ד''ר גדעון רדושקביץ
    13/12/2014

שלום רב
    נראה שמה שאתה מתאר הוא נדודי שינה. כדור אלטרולט יכול לעזור אך אני ממליץ שתפנה לעזרה מקצועית מתאימה שתרשום לך את התרופה הזו ( פסיכיאטריה).
    בהצלחה
    ד״ר רדושקביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נדודי שינה

רונן
    14/12/2014

מה שאתה צריך זה לקחת בדחיפות קלונקס!!! תתחיל מחצי כדור ולאחר שלושה ימים תעלה לכדור ככה במשך שבועיים אתה תתחיל לישון טוב יותר . לאחר שבועיים של טיפול תתחיל להוריד מינון בהדרגה זה אומר תחזור לחצי כדור במשך שבוע נוסף ואז תפסיק .מבטיח לך שהמצב ישתפר פלאים באחריות ומינסיון . לא אלטרול ולא נעליים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נדודי שינה - תגובה

ד''ר גדעון רדושקביץ
    14/12/2014

שלום רונן
    האם אתה רופא?
    ד״ר רדושקביץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו