מיואש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואש
    מני
    03/01/2015

הי אני בן 40 , בריא בדר"כ, תזונה טובה שמח בחלקי וטוב לי פרט ל: הפרעות שינה,במשך 3 שנים(לפני זה ישנתי טוב כל חיי) עוררות יתר, עשיתי הכל מבדיקות דם מקיפות וכלה בהתייעצות עם רופאי שינה,פסיכולוגים,חלק אמרו לי לנטול צרופות נגד דיכאון וחרדה(לקחתי 6 חודש לא עזר),חלק אמרו רק כדורי שינה,עשיתי טיפול CBT,הלכתי לעובדי אלילים ,בושמנים,הומופאטים, מדקרים, ונטורןפתים,כולם כבר צוחקים עלי,אבל אף אחד לא מבין מה זה לחיות שאתה ישן 2-3 שעות בלילה, אני לא מאחל את זה לאוייבי, בקיצור לפני שנתייםם דוקא רופא המשפחה נתן לי כדור בשם בונדרמין, ורק איתו אני ישן אני נוטל חצי כדור כבר שנתיים וישו 5-6 שעות ומצליח לתפקד טוב הבעיה שהבנתי שכדורי שינה זה לקשישים וזה גורם מלא ת לואי וזה מייאש אותי שאני עם כדור זה, מה דעתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואש

הוספת תגובה

• מיואש - תגובה

ד''ר גדעון רדושקביץ
    07/01/2015

שלום רב
    אם לאחר כשלון בכל כך הרבה טיפולים אתה מפיק תועלת מכדור בונדורמין, אז פשוט תמשיך. זו ככל הנראה התרופה עבורך. אם במהלך הזמן ההשפעה תדעך תוכל לעבור לתכשיר אחר. אם אתה מרגיש עירני בבוקר אז אין בעייה להמשיך. חשוב להבין ששינה איננה לוקסוס. צריך לישון ומי שלא ישן משלם בבריאותו.
    בהצלחה
    ד״ר רדושקביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו