בדיקת אקטיגרף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת אקטיגרף
    רוני
    11/01/2015

שלום דוקטור!

מזה כשנתיים (כיום אני בן 20) שאני מתלונן על בעייות שינה המתבטאות בקושי להירדם (כעשרים-שלושים דקות), לעיתים קרובות מספר התעורריות בלילה וכן עייפות וחוסר רעננות במהלך היום. ביצעתי לפני כשנה וחצי בדיקה פוליסימונגרפיה מלאה בבית החולים תל שומר והתוצאות יצאו תקינות. המשכתי להתלונן על הבעיה ולאחר שלילת בעיה אנדרוקרינולוגית קיבלתי הפניה מנוירולוג לבדיקה משולשת של אקטיגרף לשבוע שבסיומו תתבצע בדיקת פוליסימונוגרפיה מלאה ולמחרת בדיקת MSLT.

אני מתחיל את האקטיגרף ביום שני הקרוב (12/1/2015) ובהוראת הנוירולוג אני אבצע את הבדיקה עח חשבון ימי מחלה (גימלים). השאלה היא האם זה בסדר שאבצע את הבדיקה "בחופשה" כשאני יכול לישון ולקום מתי שבא לי או שעדיף לבצע אותה ללא ימי המחלה כך שהיא תבדוק אותי במצבי הטבעי כשאני בצבא? (חשוב לציין שאני ג'ובניק שעובד במשרד)

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת אקטיגרף

הוספת תגובה

• בדיקת אקטיגרף - תגובה

ד''ר גדעון רדושקביץ
    12/01/2015

שלום רב
    עדיף שתבצע את בדיקת האקטיגרף בחופשה מלאה מהצבא ותלך לישון ותתעורר ״כשבא לך״.
    בברכה
    ד״ר רדושקביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו