בונדרמין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בונדרמין
    מני
    14/01/2015

הי
    יש לי שאלה, קצת מביכה על מה יצא קצפם של כדורי שינה? אני בן 35 ומשתמש בכדורי שינה הרבה זמן,אפשר לדעת אם בונדרמין נחשב כדור הכי "חלש" מבחינה כימית?מה עושה למשל בונדרמין על המוח ?יש סכנות לטוח ארוך? הבנתי מרופא המשפחה שהעיקר זה לא להעלות מינון, האם ברגע שאני משתמש כל השנים רק ב1/3 כדור זה בטוח.? כאילו אני ישן טוב עם זה אבל למצוא את עצמי בגיל 50 עם איזה "קראכצן" לא בא לי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בונדרמין

הוספת תגובה

• תשובה מנסיון

אלי
    18/01/2015

התשובה שכנראה תקבל מהרופא היא שבונדורמין הוא כדור בטוח לחלוטין, אינו ממכר כלל ואפשר להמשיך ליטול אותו שנים על גבי שנים. רק תשים לב שבשלב זה או אחר המינון שאתה לוקח עכשיו כבר לא יעשה את העבודה, ואתה תמצא את עצמך מעלה את המינון שוב ושוב ללא יכולת לישון שינה טבעית ונורמלית. כדאי לשמור את הבונדורמין כמוצא אחרון בהחלט ולנסות כל דבר אחר לפני זה. ממליץ לך לנסות להיגמל כל עוד אתה במינון נמוך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו