סקס סומניה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקס סומניה
    אבוד
    22/01/2015

שלום רב,אני בן 25,בריא בד"כ ופעיל מבחינה ספורטיבית ומעדותה של אשתי אני מניח שאני לוקה בסקס סומניה. היא מעידה על כך שאני נוגע בה בצורה מינית ללא הרף תוך כדי שינה ומנסה לקיים איתה יחסי מין,אני לא מתהלך תוך כדי שינה ולא מדובר בביטוי אלים כלשהו של התסמונת,אך הדבר כן מפריע לה מבחינת הפרעה לשינת הלילה שלה.

אני יכול "לשים את האצבע" כמעט במדוייק על התקופה שבה הופיע הביטוי הראשון של הסקס סומניה בחיי,בסביבות גיל 18. ובתקופה ההיא הייתי נתון בלחץ נפשי גדול וכן במחסור גדול בשעות שינה במהלך תקופה של כמה חודשים. לאחר מכן הדבר צץ ממש לעיתים רחוקות ורק לאחרונה חזר לקרות לי ממש כל לילה. ואני יכול להאמין שזה קורה בתכיפות הרבה יותר גדולה בתקופות שבהן אנחנו מקיימים יחסי מין בתדירות נמוכה (אחרי לידה למשל)

השאלות שלי הן: האם כמו שזה הופיע זה גם יכול לדעוך במידה ואקפיד על אורח חיים רגוע ושינה מספקת? או שמדובר תמיד בהידרדרות חד כיוונית?
    האם ישנו טיפול שאינו תרופתי שיכול לעזור?

אני פשוט מפחד ומרגיש שאין לי עם מי להתייעץ בנושא. אני אבא לשני ילדים קטנים מאוד אבל לצערי כבר הספקתי במהלך החיפוש שלי אחרי מידע בנושא לקרוא סיפורי זוועות על הורים לילדים שסובלים מסקס סומניה ועל מעשים איומים שעלולים לקרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקס סומניה

הוספת תגובה

• סקס סומניה - תגובה

ד''ר גדעון רדושקביץ
    22/01/2015

שלום רב
    ממליץ להקפיד על שעות שינה בכמות מספקת כי התופעה נוטה להופיע בחסך שינה. כמו כן ממליץ לבקש הפנייה למכון שינה כדי להיפגש עם מומחה ובירור נוסף אם יתעורר הצורך
    בברכה
    ד״ר רדושקביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו