נוטלת בונדורמין תקופה ארוכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוטלת בונדורמין תקופה ארוכה
    רונן
    04/02/2015

שנים סבלתי מהפרעות שינה עד שלבסוף התחלתי לקחת כדורי שינה. אני לוקחת בונדורמין כבר כשנה ויש לי כמה שאלת.
    1. קראתי באינטרנט במתמכרים לתרופה אך למיטב הבנתי ההתמכרות באה לידי ביטוי כשמנסים לישון ללא התרופה ולוקח קצת זמן להתרגל לישון ללא כדור. אך האם מעבר להתמכרות זאת אני יכולה לחוות חוויות פיזיות עקב הפסקת שימוש?
    2. בחצי שנה הראשונה הייתי לוקחת חצי כדור ולאט עליתי לכדור שלם. לאחרונה אני מרגישה שהוא לא מספיק לי, אני לא מרגישה כל כך עייפה אחרי נטילת הכדור- האם ניתן להגדיל את המינון? במידה וכן- מהו המינום המקסימלי?

אשמח מאוד לתגובה
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דר אשמח לתשובה

רונן
    11/02/2015

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוטלת בונדורמין תקופה ארוכה - תגובה

ד''ר גדעון רדושקביץ
    21/02/2015

שלום רב
    ממליץ להיגמל באופן איטי ובמינונים יורדים בהדרגה שכן את עלולה לחוש בתחושת אי שקט נפשית. כל זאת אם את מעוניינת להפסיק. במידה והמינון הנוכחי כבר לא עוזר ואת חשה בעייפות יתר את יכולה להחליף תכשיר
    בנוסף ממליץ לחשוב על טיפול פסיכולוגי התנהגותי לנדודי שינה cbt
    בברכה ד״ר רדושקביץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו