מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ישנוניות יתר במשך היוםאיתן10/02/2015
שלום ד"ר
בן 40. מזה כמה חודשים שאני לאורך כל היום "ישנוני" למעט מס' שעות קטן של עיירות רגילה. למרות שאני לא ישן ממש, ואפילו אני מסוגל לעשות באותו זמן פעולות מסויימות לפעמים אפילו של קריאה או אפילו הליכה ובכל זאת למעשה הראש שלי נמצא בעצם במצב של שינה.
המצב שינה מתבטא בכך:
- נשימות ממש כבדות ועמוקות שאני בדר"כ נושם רק כשאני ישן שינה עמוקה. כך לאורך כל היום.
- אפטיות מסויימת לסימנים חיצוניים כגון קולות צלצול טלפון, אני שומע את הקולות אבל לא מייד מגיב לפעמים רק אחרי דקה או שתיים.
- עיניים מרגישות בכל כמה דקות צורך להסגר ולהתגלגל כלפי מעלה כמו במצב שינה.
- לא מסוגל להתרכז ממש במשימות מעבר לכמה דקות.
בנוסף יש לי סימפטומים נוספים שלא היו לי קודם:
- צוואר נוקשה ותפוס.
- לפעמים במיוחד כשקם משינה הרגשת נימול (קלה) בפנים ובעיקר בשפתיים. כמו שמרגישים כשהיד נרדמת אחרי אי זרימת דם.
- קצת חוסר שיווי משקל בהליכה ואי הבחנה לפעמים בקווי המתאר של חפצים שגורמים לי לפעמים כמעט להתנגש בחפצים שבדרך או לצורך ממש לשים לב לחפצים מסביבי כדי לא להתנגש במשהו או במישהו. (סימפטום קל - לא ממש שאני לא יכול ללכת קורה רק קצת).
- שכחה של דברים של זכרון לטווח קצר. (למשל יכול לשים מייים בקומקום לתה, ולשכוח מזה. קרה לי לאחרונה להלכתי לכספומט למשוך ושכחתי לקחת את הכסף שיצא עד כדי כך..)
אובד עיצות מה זה יכול להיות. מעולם לא השתמשתי בסמים או בתרופות, והבריאות הכללית פרט לישנוניות תקינה. בדיקת דם כללית תקינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישנוניות יתר במשך היום - תגובה
ד''ר גדעון רדושקביץ11/02/2015ממליץ לך לפנות לנוירולוג ולשטוח בפניו את הסימנים הללו כדי שיחל בבירור. אני מניח שתישלח בין היתר למעבדת שינה. האם אתה נרדם במצבים פסיביים? אתה נוחר בלילה? אתה בעל עודף משקל?
לסיכום, פנה לנוירולוג
בברכה
ד״ר רדושקביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)