חנק בזמן שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חנק בזמן שינה
    יוני
    19/04/2015

היי אני בן 29 בריא וננצא בטיפול כדורים בשבועיים האחרונים בגלל ריפלוקס עכשיו ב2 חודשים האחרונים אני מתעורר משינה בגלל הרגשת חנק ברגע שמתעורר זה עובר זה קורה לי בערך פעם בשבועיים. הייתי אצל אאג והוא בדק עם אנדוסקוף ומבחינתו הכול תקין.מה עליי לעשות???מה זה יכול להיות האם קשור לריפלוקס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חנק בזמן שינה

הוספת תגובה

• חנק בזמן שינה - תגובה

ד''ר גדעון רדושקביץ
    20/04/2015

שלום רב
    מאד יכול להיות שזה קשור לרפלקס . תוכן חומצי שנשפך על מיתרי הקול גורם לסגירתם הרפלקסיבית ( נקרא לרינגוספאזם) ולתחושת חנק חריפה . ממליץ לשפר את הטיפול שניתן לך למחלת הרפלוקס.
    בברכה
    ד״ר רדושקביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך לשפר?

יוני
    20/04/2015

היי תודה על התשובה אבל איך אוכל לשפר את הטיפול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך לשפר? - תגובה

ד''ר גדעון רדושקביץ
    27/04/2015

אנא פנה לגסטרואנטרולוג ( מומחה למחלות לדרכי העיכול) שישנה/ יגביר את הטיפול התרופתי וידריך אותך בשינוי אורחות החיים בנוגע למחלת ההחזר הוושטי
    בברכה
    ד״ר גדעון רדושקביץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו