מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המלצות לאטמי אוזניים ללילהרן23/04/2015
שלום,
אני חווה כבר מזה שנים בעיות הירדמות עם רעשים .
בעצם כשאני אומר רעש אני לא מתכוון לאיזה מישהו שקודח או מוזיקה בפול ווליום מהחדר ליד שעם זאת אין ספק שאף אחד לא היה נרדם,
אני מתכוון לרעשים קטנים כמו מישהו שהולך על הריצפה ושומעים את רקיעותיו או סתם מישהו מדבר מהחדר ליד, או אפילו במרחק 2 חדרים.
אינני מצליח להתגבר על הרעשים הקטנים האלו וכל פיפס קטן מפריע לי בתהליך ההירדמות.
לכן הגעתי למסקנה שאני צריך כנראה אטמי אוזניים.
הבעיה שלי עם אטמי אוזניים שניסיתי בעבר היא שיש איתם גם עניין של נוחות. זה לא נעים לישון עם כזה דבר.
לכן אני מחפש אולי אטמים מיוחדים שכאלה שאולי ההרגשה איתם תהיה יותר נוחה מאשר אטמים רגילים.
אשמח להמלצות אם מישהו מכיר,
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצות לאטמי אוזניים ללילה - תגובה
ד''ר גדעון רדושקביץ27/04/2015נסה אטמי אוזניים ספוגיים .
וכששקט אתה מצליח להירדם? האם אתה ישן רצוף?
נשמע כמו נדודי שינה על רקע דריכות יתר.
ד״ר רדושקביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצות לאטמי אוזניים ללילה - תגובה
ד''ר גדעון רדושקביץ27/04/2015נסה אטמי אוזניים ספוגיים .
וכששקט אתה מצליח להירדם? האם אתה ישן רצוף?
נשמע כמו נדודי שינה על רקע דריכות יתר.
ד״ר רדושקביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
רן28/04/2015כששקט אני מצליח להירדם, רצוף.
אני לא בטוח האמת שאטמים ספוגיים רגילים יאימו לי.
זה למה שאלתי אם יש משהו מיוחד ללילה שאולי פחות מורגש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה לאטמי אזניים
מעיין23/05/2015אני עשיתי אטמי אזניים עם פילטרים במכון "אוזן" בירושלים (עד כמה שאני יודעת, בכל מכון שמתעסק עם ייצור של מכשירי שמיעה, מייצרים אטמים כאלה).
אלא אטמים שמיוצרים לפי מידת וצורת האוזן שלך.
לא מרגישים אותם בלילה והם עושים נהדר את העבודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע טוב
רן23/05/2015זה נשמע טוב.
כמה עולה העסק הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
מעיין23/05/2015התקלת אותי... עשיתי אותם די מזמן אז אני לא זוכרת במדוייק, אבל זה כן עולה את הכמה מאות שקלים.
לדעתי זה שווה את ההשקעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)