כדור שינה לטיסה ואבן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדור שינה לטיסה ואבן
    אנה
    05/07/2015

שלום.
    יש לי טיסה ארוכה (5 שעות, שעתיים המתנה ואז עוד 12 שעות טיסה) ואני לא ישנה בטיסות בכלל אז ביקשתי מהרופא כדור שיעזור לי לישון.
    קיבלתי ואבן 10 מ"ג ואני לא בטוחה לגבי הוראות שימוש
    הרוקחת אמרה שזו תרופה חזקה שבכלל לא בטוח כדאי לקחת בטיסה ואם כן אז רבע כדור.

אשמח לתשובה ממך - האם יש טעם בכלל לקחת בטיסה הקצרה(5 שעות)? האם לקחת רק בטיסה הארוכה(12 שעות)? כמה לקחת? זה צריך להיות אחרי אוכל?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדור שינה לטיסה ואבן

הוספת תגובה

• כדור שינה לטיסה ואבן - תגובה

ד''ר גדעון רדושקביץ
    05/07/2015

שלום רב
    כדור ואבן איננו ״כדור חזק״. קחי אותו לטיסה הארוכה. כדור שלם כפי שרשם לך הרופא המטפל. אין קשר לאוכל.
    נסיעה טובה
    ד״ר רדושקביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רבע כדור ואבן לא עוזר

יעלי
    02/11/2015

ניסיתי לקחת רבע כדור ואבן מאחר ויש לי בעיות שינה קשות, לילות שלמים שאני לא נרדמת והתקפי חרדה בהתאם. אני בת 29 ולאחרונה ממש לא נרדמת כמעט בכלל. זה משפיע על התפקוד שלי, אני עייפה כל הזמן ומדוכאת. הרופא משפחה המליץ לי חצי אבל ניסיתי פעם ראשונה לקחת רבע כדור וזה לא עזר, לא הצלחתי לישון. מה כדאי לעשות? לקחת כדור ואבן שלם כדי להירדם לילה שלם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רבע כדור ואבן לא עוזר - תגובה

ד''ר גדעון רדושקביץ
    03/11/2015

שלום רב
    רבע כדור ואבן הוא מינון נמוך מידי.
    את יכולה ליטול כדיר שלם.
    הסיפור שלך מתאים לנדודי שינה כרוניים. ממליץ לבקש הפנייה לטיפול פסיכולוגי התנהגותי לנדודי שינה.
    האם פנית לטיפול פסיכיאטרי לצורך התייחסות לתלונות שהעלית?
    בברכה
    ד״ר רדושקביץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נדודי שינה

יעלי
    03/11/2015

עדיין לא פניתי לשום מקום מלבד רופא משפחה שנתן לי ואבן לשינה וציפרלקס לחרדות. בציפרלקס עדיין לא נגעתי, וטרם ניסיתי שוב לקחת כדור ואבן. איך אני פונה לייעוץ פסיכיאטרי לנדודי שינה? דרך בקופת חולים? ומה יכול כן לעזור לי לישון, כי ממש לילות שלמים אני לא נרדמת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נדודי שינה - תגובה

ד''ר גדעון רדושקביץ
    03/11/2015

עושה רושם שרופא המשפחה נתן טיפול נכון אך את לא עוקבת אחר הוראותיו. ממליץ לעשות כדבריו
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו