מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כדור שינה לטיסה ואבןאנה05/07/2015
שלום.
יש לי טיסה ארוכה (5 שעות, שעתיים המתנה ואז עוד 12 שעות טיסה) ואני לא ישנה בטיסות בכלל אז ביקשתי מהרופא כדור שיעזור לי לישון.
קיבלתי ואבן 10 מ"ג ואני לא בטוחה לגבי הוראות שימוש
הרוקחת אמרה שזו תרופה חזקה שבכלל לא בטוח כדאי לקחת בטיסה ואם כן אז רבע כדור.
אשמח לתשובה ממך - האם יש טעם בכלל לקחת בטיסה הקצרה(5 שעות)? האם לקחת רק בטיסה הארוכה(12 שעות)? כמה לקחת? זה צריך להיות אחרי אוכל?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדור שינה לטיסה ואבן - תגובה
ד''ר גדעון רדושקביץ05/07/2015שלום רב
כדור ואבן איננו ״כדור חזק״. קחי אותו לטיסה הארוכה. כדור שלם כפי שרשם לך הרופא המטפל. אין קשר לאוכל.
נסיעה טובה
ד״ר רדושקביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרבע כדור ואבן לא עוזר
יעלי02/11/2015ניסיתי לקחת רבע כדור ואבן מאחר ויש לי בעיות שינה קשות, לילות שלמים שאני לא נרדמת והתקפי חרדה בהתאם. אני בת 29 ולאחרונה ממש לא נרדמת כמעט בכלל. זה משפיע על התפקוד שלי, אני עייפה כל הזמן ומדוכאת. הרופא משפחה המליץ לי חצי אבל ניסיתי פעם ראשונה לקחת רבע כדור וזה לא עזר, לא הצלחתי לישון. מה כדאי לעשות? לקחת כדור ואבן שלם כדי להירדם לילה שלם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרבע כדור ואבן לא עוזר - תגובה
ד''ר גדעון רדושקביץ03/11/2015שלום רב
רבע כדור ואבן הוא מינון נמוך מידי.
את יכולה ליטול כדיר שלם.
הסיפור שלך מתאים לנדודי שינה כרוניים. ממליץ לבקש הפנייה לטיפול פסיכולוגי התנהגותי לנדודי שינה.
האם פנית לטיפול פסיכיאטרי לצורך התייחסות לתלונות שהעלית?
בברכה
ד״ר רדושקביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנדודי שינה
יעלי03/11/2015עדיין לא פניתי לשום מקום מלבד רופא משפחה שנתן לי ואבן לשינה וציפרלקס לחרדות. בציפרלקס עדיין לא נגעתי, וטרם ניסיתי שוב לקחת כדור ואבן. איך אני פונה לייעוץ פסיכיאטרי לנדודי שינה? דרך בקופת חולים? ומה יכול כן לעזור לי לישון, כי ממש לילות שלמים אני לא נרדמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנדודי שינה - תגובה
ד''ר גדעון רדושקביץ03/11/2015עושה רושם שרופא המשפחה נתן טיפול נכון אך את לא עוקבת אחר הוראותיו. ממליץ לעשות כדבריו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)