מיואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת
    רוצה לישון
    10/07/2015

היי אני בשבוע האחרון סובלת מחוסר שינה בדכ אני ישנה טוב ואני מסוגל. לישון 8 שעות בלילה בשבוע האחרון אני לא ישנה !!! אין לא מצליחה להרדם וזה פשוט לא נורמלי אפילו שעה בלילה אין לי מושג איך אני מצליחה לקום לעבודה
    המענין הוא שאני לא קמה עייפה בקושי פותחת עיניים אני קמה יחסית ערנית וכמעט לא מפהקת במהלך היום
    אבל עדין יש לי לאות כבדה במהלך היום אני מרגישה שאיזה שעון ביולוגי בגוף שלי השתבש
    המענין שאני רגישה למוצרי חלב מאד הם גורמים לי ליחה ולאף סתום ובלילה במצב שכיבה זה מתגבר ומפריע לי לנשום טוב ראיתי שאם אני שמה כרית גבוהה ומטה את הראש אחורה אז הנשימה יותר קלה ואני יכולה לנמנם ככה אבל עדין לא מצליחה להרדם לשינה טובה
    בשבוע האחרון באמת ולפניו נפלתי ואכלתי יחסית כמות גדולה של מוצרי חלב הגיוני שהגוף שלי מגיב. בצורה קיצונית כזאת ?
    דבר נוסף שאולי זה יכול להיות קשור אני התחלתי בשבועיים האחרונים לעסות את המצח עם קרח כדי להזרים דם לאזור ואני עושה את זה הרבה פעמים ביום יתכן שזה קשור ?
    ואם לא מה זה יכול להיות ????
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת

הוספת תגובה

• מיואשת - תגובה

ד''ר גדעון רדושקביץ
    12/07/2015

שלום רב
    את סובלת מנדודי שינה חריפים . גשי לרופא המשפחה ובקשי תרופה כדי להירדם.
    לא רואה קשר למוצרי חלב והפרעת השינה שלך
    בברכה
    ד״רדושקביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו