נדודי שינה קיצוניים לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נדודי שינה קיצוניים לאחר לידה
    ליאת
    11/07/2015

אני 10 ימים לאחר לידה. בשמונה הימים לא נרדמתי כלל ובשניים נרדמתי לשעתיים.. חוויתי אוצה תופעה בלידה קודמת אך זה עבר לבד. אני לא בדיכאון והחוסר שינה לא קשור לתינוק אלא לחוסר יכולת שלי להירדם ביום ובלילה. לפני זאת ישנתי מצויין. אני מתחילה להיכנס לחרדות לגבי התפקוד שלי וההשפעה הבריאותית עלי.. ניסיתי כדורים טבעיים כמו רלקסין אך זה לא עזר לי.. רופא המשפחה רשם לי לוריוון אך אני חוששת לקחת כדורים שיגרמו להתמכרות.. מה אני יכולה לעשות על מנת לחזור לאיזון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נדודי שינה קיצוניים לאחר לידה - תגובה

ד''ר גדעון רדושקביץ
    12/07/2015

שלום רב
    את סובלת מנדודי שינה חריפים. אין סיבה להילחם בהם בצורות שונות. גם אני ממליץ על כדור כמו לוריבן לפני השינה. אל תדאגי לא תתמכרי בשימוש קצר
    בהצלחה
    ד״ר רדושקביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך

ליאת
    14/07/2015

תוכל לומר לי מה זה שימוש קצר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך - תגובה

ד''ר גדעון רדושקביץ
    14/07/2015

שבועיים שלשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו