מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האורקסיןשגב15/07/2015
לד"ר גדעון-שלום רב,
הכדור אורקסין העשוי מהורמון שיש בחלב נוסה ב-70 מרכזים רפואיים בעולם בינהם מעבדות השינה ברמב"ם וסורוקה בישראל, לפי הידוע לי רשות התרופות בארה"ב (FDI ) אישרה את התרופה לשימוש בחודש דצמ'-2014 ,האם ידוע על יצור הכדור ומכירתו,? האם הגיע לארצנו??-תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האורקסין - תגובה
ד''ר גדעון רדושקביץ20/07/2015שלום רב
ראה את השרשורים לנושא התרופה suvorexant ( או בשמו המסחרי Blesmora) המופיעים בפורום זה.
בברכה
ד״ר רדושקביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר גדעון-שאלתי על ה -אורקסין
שגב27/07/2015ובשרשור למטה מדברים על ה-בלסומרה, הבלסומרה משווקת בארה"ב מאפריל-2014 ,ה- FDA אישר את ה-OREXIN רק בדצמ' 2014 ,האם היא יצאה לשוק? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר גדעון-שאלתי על ה -אורקסין - תגובה
ד''ר גדעון רדושקביץ04/08/2015שלום רב
אני אשמח אם תפנה אותי למקור הידע שלך על אורקסין. לא לגמרי ברור לי למה הוא משמש. ממה שידוע לי הדבר היחיד שאושר ע״י ה FDA הוא הבלסמורה שהוא האנטגוניסט של האורקסין ומשמש לצורך דיכוי השפעת האורקסין כדי לדכא עירנות ולעזור בהשריית שינה באינסומניה.
בברכה
ד״ר רדושקביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר גדעון-תודה על ההארה,הפכתי את-
שגב05/08/2015היוצרות,עשיתי בטעות מהחלבון שהוא הבעיה-תרופה בשם אורקסין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)