האורקסין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האורקסין
    שגב
    15/07/2015

לד"ר גדעון-שלום רב,
    הכדור אורקסין העשוי מהורמון שיש בחלב נוסה ב-70 מרכזים רפואיים בעולם בינהם מעבדות השינה ברמב"ם וסורוקה בישראל, לפי הידוע לי רשות התרופות בארה"ב (FDI ) אישרה את התרופה לשימוש בחודש דצמ'-2014 ,האם ידוע על יצור הכדור ומכירתו,? האם הגיע לארצנו??-תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האורקסין

הוספת תגובה

• האורקסין - תגובה

ד''ר גדעון רדושקביץ
    20/07/2015

שלום רב
    ראה את השרשורים לנושא התרופה suvorexant ( או בשמו המסחרי Blesmora) המופיעים בפורום זה.
    בברכה
    ד״ר רדושקביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר גדעון-שאלתי על ה -אורקסין

שגב
    27/07/2015

ובשרשור למטה מדברים על ה-בלסומרה, הבלסומרה משווקת בארה"ב מאפריל-2014 ,ה- FDA אישר את ה-OREXIN רק בדצמ' 2014 ,האם היא יצאה לשוק? תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר גדעון-שאלתי על ה -אורקסין - תגובה

ד''ר גדעון רדושקביץ
    04/08/2015

שלום רב
    אני אשמח אם תפנה אותי למקור הידע שלך על אורקסין. לא לגמרי ברור לי למה הוא משמש. ממה שידוע לי הדבר היחיד שאושר ע״י ה FDA הוא הבלסמורה שהוא האנטגוניסט של האורקסין ומשמש לצורך דיכוי השפעת האורקסין כדי לדכא עירנות ולעזור בהשריית שינה באינסומניה.
    בברכה
    ד״ר רדושקביץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר גדעון-תודה על ההארה,הפכתי את-

שגב
    05/08/2015

היוצרות,עשיתי בטעות מהחלבון שהוא הבעיה-תרופה בשם אורקסין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו