בעיות שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות שינה
    אהרון
    05/08/2015

1. דיברתי עם כמה אנשים והם טוענים שהם ישנים 4 שעות בלילה, הם טוענים שהם הרגילו את הגוף ככה ומתפקדים נהדר ואין לזה קשר ללחצים או לוח זמנים צפוף.
    האם אני מסוגל גם להרגיל את הגוף כמותם , או שאני צריך להמשיך להקפיד על מינימום 7 שעות שינה/ או השקמה לפי מה שהגוף מחליט, כי אם לומר את האמת אם אני לא ישן את ה8 שעות שינה שלי
    מתחילות אצלי בעיות עצבנות,חוסר ריכוז, חוסר אנרגיה,עייפות,חוסר תיאבון,דיכאון וככל שאני אחרוג יותר לכיוון השלילי משעות השינה שלי ככה התסמינים יחריפו.

2. קיים אצלי במהלך השנה האחרונה יקיצה בשעות השינה שלי של פעם אחת, כלומר אחרי 6 שעות אני קם פעם אחת להשתין. עדיין לא הצלחתי לפענח האם זה נובע מלחצים או משלפוחית מלאה, האם זה דורש בדיקה
    במכון שינה או שזה טבעי?

3. שמעתי על אנשים שיכולים להירדם באוטובוס, בישיבה על כיסא בשכיבה על ריצפה וגם ברעש. אני מסוגל להירדם רק על הבטן שיש חושך והמקום שקט ואין משהו שממש מטריד אותי. האם זה טבעי או שניתן לשינוי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות שינה

הוספת תגובה

• בעיות שינה - תגובה

ד''ר גדעון רדושקביץ
    12/08/2015

שלום רב
    שינה אינה לוקסוס. מי שמצמצם את שעות השינה הנחוצות במהלך היממה פוגע בבריאותו. ולראיה, הגוף שלך מגיב באופן שלילי על צמצום שעות שינה.
    השתנה בלילה צריך לברר אצל אורולוג ( מומחה לדרכי שתן).
    בברכה
    ד״ר רדושקביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהרון

אהרון
    16/08/2015

זה לא בעיה של השתנה!
    היקיצות קוראות לי פעמיים או פעם אחת בלילה
    בינתיים זה קורה לי חודשיים,כנראה בגלל שאני עובד בעבודה של משמרות, פעם לילה פעם בוקר ופעם צהריים.
    אני מתכנן לעזוב את העבודה הזאת כי היא לא עושה לי טוב לבריאות.
    אם היקיצות ממשיכות יש לפנות לרופא או שזה טבעי?
    כי לפני העבודה בחיים לא קמתי אפילו פעם אחת באמצע הלילה,כך שזה לא גנטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהרון - תגובה

ד''ר גדעון רדושקביץ
    16/08/2015

שלום רב
    תוכל לבחון שוב את הבעייה לאחר שתפסיק את עבודת המשמרות. אם התופעה נמשכת פנה לרופא המשפחה.
    בברכה
    ד״ר רדושקביץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאהרון-בעיות יקיצה להשנה.

שגב
    18/08/2015

מניסיון,(לא רופא)אם אתה קם פעמיים בלילה להשתין,כדאי שתקבל המלצת הרופא להיבדק אצל אורולוג,אם אתה מעל גיל-50 רצוי מאוד להגיע לאורולוג לבדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו