שלום בקשר לבעיית הירדמו.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום בקשר לבעיית הירדמו.
    יוסי
    17/08/2015

אהלן, אני יוסי בן 24,
    בן אדם סה"כ בריא - מתאמן 4 אימונים בשבוע.
    היו לי במהלך החיים פעם בכמה זמן לילות שבהם לא הצלחתי להירדם (יום שבת לפני חזרה לבסיס לשבועיים, לפני מבחן פסיכומטרי וכאלה)
    השתחררתי מהצבא אחרי 5 שנים של שירות וכרגע אני בלימודים(תקופה סהכ מאוד רגועה יש הרבה זמן לישון מה שלא הייתי רגיל אליו),
    בחודש האחרון (מתחילת הלימודים) אני מתקשה להירדם וזה התחיל להיות מאוד קריטי,
    היה לי לילה שלא הצלחתי להירדם במשך 7 שעות,
    והתופעה מרגישה מעין מחזוריות קשה - אני נכנס למיטה ומחכה להירדם ומתעצבן שאיני נרדם וצריך לקום מוקדם ב6 בבוקר ללימודים.

התחלתי לנסות דברים טבעיים - רסקיו לילה, דרומינול אף אחד מהם לא עזר אפילו טיפה.
    לאחר מכן לקחתי "טונייט" וזה פשוט מעולה אני נופל לישון עמוק 7 שעות ומרגיש מעולה לקום לאימון וללימודים.

שתי שאלות:
    האם טונייט לא בריא, או מסוכן באופן כלשהו התמכרות וכאלה?
    האם כדאי לשקול משהו אחר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום בקשר לבעיית הירדמו.

הוספת תגובה

• שלום בקשר לבעיית הירדמו. - תגובה

ד''ר גדעון רדושקביץ
    26/08/2015

התרופה טונייט מכילה תרופה אנטי היסטמינית בשם דוקסלאמין המשמשת לטיפול במצבי אלרגיה . אחת מתופעות הלוואי שלה זה נמנום ( שיכול גם להמשך זמן רב) ויצרני התרופות משתמשים בתופעת הלואי הזו כדי להשרות שינה. ממליץ להתייעץ עם הרופא המטפל לגבי טיפול תרופתי מתאים לנדודי שינה שמהם נראה שאתה סובל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו