מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום בקשר לבעיית הירדמו.יוסי17/08/2015
אהלן, אני יוסי בן 24,
בן אדם סה"כ בריא - מתאמן 4 אימונים בשבוע.
היו לי במהלך החיים פעם בכמה זמן לילות שבהם לא הצלחתי להירדם (יום שבת לפני חזרה לבסיס לשבועיים, לפני מבחן פסיכומטרי וכאלה)
השתחררתי מהצבא אחרי 5 שנים של שירות וכרגע אני בלימודים(תקופה סהכ מאוד רגועה יש הרבה זמן לישון מה שלא הייתי רגיל אליו),
בחודש האחרון (מתחילת הלימודים) אני מתקשה להירדם וזה התחיל להיות מאוד קריטי,
היה לי לילה שלא הצלחתי להירדם במשך 7 שעות,
והתופעה מרגישה מעין מחזוריות קשה - אני נכנס למיטה ומחכה להירדם ומתעצבן שאיני נרדם וצריך לקום מוקדם ב6 בבוקר ללימודים.
התחלתי לנסות דברים טבעיים - רסקיו לילה, דרומינול אף אחד מהם לא עזר אפילו טיפה.
לאחר מכן לקחתי "טונייט" וזה פשוט מעולה אני נופל לישון עמוק 7 שעות ומרגיש מעולה לקום לאימון וללימודים.
שתי שאלות:
האם טונייט לא בריא, או מסוכן באופן כלשהו התמכרות וכאלה?
האם כדאי לשקול משהו אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום בקשר לבעיית הירדמו. - תגובה
ד''ר גדעון רדושקביץ26/08/2015התרופה טונייט מכילה תרופה אנטי היסטמינית בשם דוקסלאמין המשמשת לטיפול במצבי אלרגיה . אחת מתופעות הלוואי שלה זה נמנום ( שיכול גם להמשך זמן רב) ויצרני התרופות משתמשים בתופעת הלואי הזו כדי להשרות שינה. ממליץ להתייעץ עם הרופא המטפל לגבי טיפול תרופתי מתאים לנדודי שינה שמהם נראה שאתה סובל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)