הסתגלות קשה לכל תרופות השינה בארץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסתגלות קשה לכל תרופות השינה בארץ
    ניר
    17/10/2015

מה לעשות? הגוף שלי הסתגל פחות או יותר לכל תרופות השינה או תרופות המשפיעות על שינה שקיימות בארץ ונמכרות לשימוש ביתי. אני מצליח לישון בקושי רק עם שילובים ומינונים גבוהים. ברפרטואר שלי סוגים חזקים של בנזודיאזפנים (מלבד היפנודורם [פלוניטרזפם]), זולפידם, זופיקלון, מירטאזפין, טרזודון, נוזינן (לא זוכר כרגע שם גנרי שלה), מיאנסרין, אלטרול (לא זוכר שם גנרי) וטריציקלים אחרים. לקחתי לפני 3 שעות לוריוון ואחרי כשעה עוד אחד ולאחר עוד כשעה כאשר עדיין לא נרדמתי לקחתי שלישי, אני אמנם מנומנם קצת סוף סוף אבל רציתי לקרוא פה ולכתוב ולכן טרם נירדמתי. מה יעשה מי שהכל כבר בקושי משפיע עליו וזקוק ל-3 סטילונקס בלילה בערך, או 6 מ"ג קלונאזפאם, או 150 מ"ג מירטאזאפין כשנשרד הבריאות מתיר שימוש עד 60 מ"ג בלבד. או כמו עכשיו 3 לוריוון ואחרי 4 שעות כשאתעורר עוד 3,2 לוריוון מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הסתגלות קשה לכל תרופות השינה בארץ - תגובה

ד''ר גדעון רדושקביץ
    17/10/2015

שלום ניר
    לא נותר לך אלא לפנות לנסיון טיפול התנהגותי לנדודי שינה (cbt)
    בהצלחה
    ד״ר רדושקביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו