בעיות שינה קשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות שינה קשות
    יעלי
    02/11/2015

ניסיתי לקחת רבע כדור ואבן מאחר ויש לי בעיות שינה קשות, לילות שלמים שאני לא נרדמת והתקפי חרדה בהתאם. אני בת 29 ולאחרונה ממש לא נרדמת כמעט בכלל. זה משפיע על התפקוד שלי, אני עייפה כל הזמן ומדוכאת. הרופא משפחה המליץ לי חצי אבל ניסיתי פעם ראשונה לקחת רבע כדור וזה לא עזר, לא הצלחתי לישון. מה כדאי לעשות? לקחת כדור ואבן שלם כדי להירדם לילה שלם? ככה זה כבר 4 שנים לפחות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות שינה קשות

הוספת תגובה

• ליעלי

רונן
    09/11/2015

הבעיה שלך היא הרבה יותר חמורה וכדור וובן או חצי כדור ממש לא יפתרו לך את הבעיה!!!! את חייבת לקחת נוגדי דיכאון תתחילי עם משהו קל כמו ציפרלקס או לוסטרל בשילוב עם כדורי שינה לתקופה של חודש בערך עד שנוגדי הדיכאון יתחילו להשפיע ותתחילי לישון. להיות גיבורה ולא לקחת את הכדורים ולהמשיך לבכות שאת לא ישנה לא ממש יקדמו אותך !!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליעלי - תגובה

ד''ר גדעון רדושקביץ
    09/11/2015

לרונן שלום רב
    אני שמח שהגעת לאבחנה כל כך מהר דרך קריאתם של מספר שורות וללא בדיקת החולה ( אני מניח שאתה רופא עם רישיון שהרי לא הייתי מעלה על דעתי שאתה ממליץ על טיפול תרופתי כלשהו )
    לא הייתי מסתכן ההמלצה לטיפול פסיכיאטרי ללא בדיקת החולה
    בברכה
    ד״ר רדושקביץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעלי...

רונן
    12/11/2015

החולה מספרת על גילה,על התקפי חרדה ,על דיכאון,על אבחון של רופא משפחה ...לא צריך להיות גאון הדור או רופא מומחה בשביל לזהות ולהבין את הבעיה ואת דרכי הטיפול!!! בורות ודעות קדומות לא יעזרו ליעלי לישון לעומת זאת הדרך שהמלצתי לה בהחלט תייצב אותה ותחזיר אותה לחיים רגילים.אני פשוט חוסך לה אלפי שקלים של בפגישות וטיפולים עם רופאים מומחים שכידוע לוקחים עד 1000 שקל למפגש. רופא משפחה מיומן ומבין עניין יכול לרשום לה את אותו טיפול שתקבל אצל כל רופא מומחה שבכל מקרה ימליץ על אותו טיפול ודרך שאני המלצתי!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרונן-עם כל ההערכה,אם אתה לא רופא

שגב
    10/11/2015

אסור לך להמליץ לאנשים איזה תרופות לקחת ואפילו שאתה בטוח במה שאתה ממליץ,

אני בטוח שאתה מתכוון לעזור,אבל אתה עלול לגרום נזק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסגב

רונן
    12/11/2015

אני ממליץ שתקרא את התגובה שלי לרופא הפורום תפנים ותבין!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שגב

רונן
    12/11/2015

שגב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרונן-לא באתי להתנגח ,או להראות מי-

שגב
    12/11/2015

מי יודע יותר,או מבין יותר בענייני הפרעות שינה וכדורי שינה ,

לצערי אני סובל מהפרעות שינה כ-27 שנים,עברתי מכוני שינה ואת האמצעים המתקדמים ביותר לבדיקת השינה(ההמצאה האחרונה-כובעון המולבש על האצבע ומחובר למכשיר קטן צמוד לגוף,אתם הולכים לישון).

לגבי כדורי שינה עברתי את כל משפחת כדורי השינה,נוגדי החרדה ,חלק מהכדורים הפסיכיאטריים וטיפול קוגנטיבי,יש לי ידע ונסיון רבים בנושא,אבל אני לא אציע לאף אחד איזה כדור לקחת.

א.כי זה אסור(יכול להיות שזה גם גובל בפלילים).
    ב.משום כבודו של מנהל הפורום,מי שמך לענות במקומו?.

בנוסף תשובותיך מלאות בטעויות ואתה עלול להטעות אנשים עם בעיות.

לדוגמא- תשובתך לטלי לגבי ה-אלפרליד,כדור זה הוא תרופה גנרית לכדור הקסנקס ,אפשר לקחת אותו לשינה ובעיות חרדה-ולא בנוסף,
    יש קופות חולים שנותנות אותו במקום הקסנקס-כי להם הוא זול יותר,אבל הוא לא יעיל כמו הקסנקס,בטח לא כמו הקסנקס בשחרור מושהה.(היה לי מאבק ממושך עם רופא אזורי ומנכ"ל קופת חולים בגלל שהחליפו את הקסנקס ב-אלפרליד,בסוף מישהו "לחש" לי שיש להם בעיות תקציב.

לגבי -1000 ₪ לרופא מומחה,,לפחות ב-2 קופות חולים שאני מכיר יש רופאים מומחים להפרעות שינה וכל הטיפולים שלהם ניתנים במסגרת סל התרופות,לכן לא מבין מהיכן האגדה של ה-1000 ₪ לרופא מומחה.?
    לאחרונה נכנס חידוש לקופות החולים,שירותי הפסיכולוגיה והפסיכיאטריה ניתנים דרך הקופה ואם צריך טיפול קוגנטיבי להפרעות שינה מקבלים אותו דרך הקופה .
    ,,,אז אנא ממך.!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ניר
    13/11/2015

תודה לכולם, החכמנו מהדיון (או ויכוח) שהתנהל ביניכם. פורום הוא מקום פתוח, לא מיועד רק לרופא. מי שמקבל תשובה מאדם שאינו רופא חייב להבין שזו דעה לא מקצועית, ממש כמו בחיי היום יום כאשר מקבלים עצות מחברים או מאנשים זרים. ולמרבה הצער גם רופאים טועים לפעמים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאדון שגב היקר

רונן
    15/11/2015

לא פלא השאתה סובל מהפרעות שינה 27 שנה!!!זה רק מראה שהניסיון ודרכי הפעולה בך לא נכונים וגובלים בפלילים!!! אני מציע דרך חדשנית פשוטה ונכונה לעזור לאנשים ..הפורום פה מגובה ברופאי שיניים או מטפלים בהפרעות שינה מהפסקות נשימה וכל מה שקשור לזה. רוב האנשים סובלים מבעיה ננפשית ומה לעשות הסרטונין והדופמין וגם האנדרלנין משפיעים ישירות על השינה!!!מסתבר שאתה לא חכם כזה גדול..אני מביא ומכיר תוצאות מעולות לאנשים שסובלים וסבלו מהפרעות שינה קשות!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תשובכה לשגב

רונן
    15/11/2015

בקשר לאלפרליד...מה אתה רוצה להראות בזה שאתה יודע את השם של התרופה הגנרית לא הבנתי...אלפרליד כמו קסנס וכמו קלונקס הם כדורים SOS לנקודת זמן מסויימת וממש לא באים ככדורים לטיפול בשורש הבעיה או לאורך זמן!!! בזה שאתה כותב שאלפרליד כדור טוב לבעיות שינה ורופאים נותנים אותו בלי טיפול נוסף לבעיות שינה אתה עלול לעמוד לפלילים!!! אל תזרוק סתם דברים שאין לך עליהם מושג בכלל!!!! כמו שכבר כתבתי לא פלא שאתה סובל כבר 27 שנה מבעיות בשינה עם גישה כזאת...מיותר לציין ולהזכיר שכל הכדורים ממשפחת הבנזודיאזפינים לרבות אלפרליד וקסנוס הם כדורים ממכרים וקשה מאוד להגמל מהם !!! סייג לחכמה שתיקה אדון שגב היקר!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרונן-מקבל עצתו של ניר,לא אגיב -

שגב
    15/11/2015

יותר להודעותיך,תמשיך בדרכיך, מקווה בשבילך שלא תכשיל מישהו עם האבחנות וההצעות שלך.,,,כל טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיצול אישיות

רונן
    16/11/2015

אתה טוען שלא תגיב ומצד שני מגיב!!!! מי שהכשיל אנשים בנתיים זה אתה!!! אני מקווה מאוד שאחרים לא יפעלו כמוך ויטפלו בעצמם נכון ויחזרו לחיים נורמטיבים ולא ימתינו שנים על גבי שנים בלי לפתור את הבעיה או לטעון שלא ניתן לפתור את הבעיה כי זה ממש לא המצ=ב ולא נכון!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו