שינה לא מרעננת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינה לא מרעננת
    רון
    01/12/2015

שלום,

אני סובל כבר 3 שנים מעייפות משתקת, אני ממש לא יכול לתפקד במהלך היום אבל אין לי בעיות בשינה עצמה, כלומר אני נרדם בקלות ואני מרגיש כמו שאני ישן בסדר, אבל כשאני מתעורר בבוקר זה מרגיש כאילו לא ישנתי בכלל, ובמהלך היום אני פשוט לא יכול לתפקד וזקוק לכמויות גדולות של קפה רק כדי לעבוא את היום, וזה בקושי עוזר.

רציתי לשאול אם הבעיה שלי יכולה להיות קשורה לבעיות שינה. למרות שאין לי בעיות הרדמות אולי יכולה להיות בעיית שינה שאני לא מרגיש. האם יש לך רעיון מה הבעיה שלי, וכיצד לטפל בזה?

תודה רבה!
    רון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינה לא מרעננת

הוספת תגובה

• שינה לא מרעננת - תגובה

ד''ר גדעון רדושקביץ
    02/12/2015

שלום רב
    לעייפות יומית יכולות להיות סיבות רבות כשהראשונה היא תסמונת הפסקות נשימה בשינה. גם מיעוט שעות שינה ונדודי שינה עלולים ליצור עייפות. יש סיבות רפואיות אחרות וכן קיימת גם עייפות ממקור לא ידוע .
    ממליץ לפנות לרופא המשפחה ולבקש הפנייה לבדיקה במכון שינה ואז אפשר יהיה להבין הסיבה לעייפות. ולנסות לטפל .
    בהצלחה
    ד״ר רדושקביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו