הפרעות שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות שינה
    שרה
    10/05/2008

אני בת 48 ומזה שנה שאינני מקבלת את המחזור החודשי.

בחצי השנה האחרונה אני סובלת מבעיות שינה המלוות בחלומות מוזרים שגורמים לי להתעורר מספר רב של פעמים במשך הלילה ובקושי להתעורר בבוקר לעבודה.

ניסיתי כדורים על בסיס טבעי (גאבא, ופיטופומל)ואין שינוי.

אשמח אם תוכל לייעץ לי בנושא, אולי יש כדורים אחרים על בסיס טבעי שעשויים לעזור.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות שינה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    10/05/2008

עם הפסקת המחזור עלולות להופיע הפרעות שונות אולם חלימה כפי שאת מתארת אינה חלק מההפרעות המתוארות (למיטב ידיעתי).
    האם התחלת בחודשים האחרונים ליטול תרופות חדשות? חל שינוי כלשהו במצבך הרפואי? האם הופיעו נחירות לאחרונה? תנועתיות יתר בשינה? בדיקות דם כלליות תקינות? ויטמין B12? תפקודי בלווטת התריס?
    נסי לפרט קצת יותר.

בברכה,
    ד"ר דליה שכטר-עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חלומות בלילה

סיגל
    13/05/2008

שלום לך, אני מאוד שמחה שענית לי אבל את טוענת שהחלומות המוזרים שגורמים לי להתעורר מספר פעמים בלילה לא קשורים לבעיות שינה אז למה זה קשור.אני מתקשה לקום בבוקר ולעיתים קרובות אני מקבלת מיגרנה מעייפות.מה את מציעה לי לעשות בנושא אני חשבתי לקחת כדורים על בסיס טבעי שיש בהם ולריאן ומליסה האם את ממליצה אודה לך מאוד תיעצי לי מה לעשות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    14/05/2008

אם תקראי את תשובתי הקודמת תראי שלא טענתי שאין קשר להפרעות שינה...
    בכל מקרה, נראה לי שכדאי להמשיך בירור עם בדיקת שינה לפני ניסיונות עם תרופות כאלה ואחרות.
    האם בדיקות דם כלליות תקינות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו