מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעת שינה קשה ונוגדי דכאון וחרדהאורי08/03/2016
סובל מהפרעת שינה 5 שנים . בפרעות שינה התחילו בלי סיבה ואולי היה פאן פסיכולוגי בתת מודע שאיןלי מושג מה הוא אבל בהתחלה הכל התחיל מבעיות הירדמות בלבד ושהייתי נרדם הייתי נרדם לכמה שעות . אחריי זמן מה התופעה התעצמה כאשר עד שאני נרדם אני נרדם לחצי שעה ומתעורר ... לאחר מכן עד שאני נרדם זה ל5 \10 דקות בלבד עם הזיות .
הבעיה שלי כיום איך שאיך שאני נרדם אני מייד חולם ומקיץ אחריי מספר דקות ולפעמים שאני מתפקד בצורה סבירה וקצת "טוב" לי בחיים אני במצב של עוררות ועוד יותר לא יכול לישון ועד שאני נרדם שוב חולם קצת ומתעורר .
ניסיתי כבר מאות כדורים עם זה כל בונזדיאפינים \ נוגדי דכאון וחרדה \ סירקדין (שאיתו התחילה הבעיה של עוררות יתר ואי יכולת להירדם, למרות שהרופאים טענו שהם לא חושבים שזה מה שהעצים לי את הבעיה ) כמובן הייתי CBT וטיפול פסיכולוגי ששוב לא עזר .
כיום המצב שלי החמיר אני סובל מהזיות בעירות אבל בעצימת עיניים , וכאבים ראש מטורפים מש כמו משקולות בראש, תחושה של עוררות ועייפות ביחד משהו לא מוגדר .עינווים גדולים ואני רק בן 24 . והכי גרוע שאין לי מושג מה יש לי והיותר גרוע שלא הייתה לזה סיבה היו לי חיים מושלמים וטובים .הייתי ספורטאי .הייתי בזוגיות הכל היה טוב .. יכול להיות שהיה טריגר שהדליק את האש הקטנה אבל להגיע לרמות כאלה של לישון כמה דק' ביום ?. וזה אובחן במעבדת שינה בבית חולים הכרמל שאני ישנתי מתוך 9 שעות במיטה ישנתי שעה וחצי עם יקיצות רבות שכל יקיצה זה הזיה וזה כמה דק' . ניסו לתת לי ציפרלקס 20 מ"ג כדי לדחות את שנת החלום אבל במקום זאת פשוט לא הייתי מסוגל עוד יותר להירדם והייתי ער אבל עוצם עיניים למעלה לכמה שעות .
לקחתי גם כדורים אנטי פסיכוטיים כמו אטומים שבהתחלה עזר קצת אבל הפסיק להשפיע מהר אפילו הגעתי למינונים של 80 מ"ג ועדיין הייתי מתעורר כל 5 דק' אומנם ה5דק' היו שינה עם חלומות אבל איכותית יותר .
אני נואש .. איבדתי הכל את התפקוד שלי ואת הכל ואני ממשיך לא לישון .
הייתי אצל רופאים\פסיכיאטרים\ דברים טבעיים ולא עוזר כלום .
אני מרגיש מיום ליום שאני מאבד השפיות למרות שמנהל מחלקה נירולוגית ברמב"ם אמר לאחר בדיקת EEG כמה ימים שהוא ראה שאני לא ישן כלל והתחיל להזיל דמעה "למה בחור צ עיר צריך לסבול ככה" וזה נדיר שעדיין אני עם שפיות ולא איבדתי אותה .
כיום אני סובל מהזיות בעירות אומנם אני עוצם עיניים ... מדבר לעצמי בהזיות ואנ מודע להכל ואין לי שינה כלל . ז"א מנסה להירדם ואב יש לי הזיה כזאת או שאני רואה תמונות מהחיים שלי (כמו שסרט מוקרן על מסך ולאט לאט מתבררת תמונה כן יש לי )
.
מצב מתוסבך ואני רוצה לצאת מזה ואין לי מושג איך .
מיואש .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסובל מבעיות שינה
רונן24/03/2016הפורום הזה לא בשבילך. כאן לא מטפלים בבעיות כמו שלך ולא יכולים לעזור לך. יש לי פתרון בשבילך! תפנה לד"ר אילן רבינוביץ תסביר לו את הבעיה ותוך שבועיים תתחיל לישון! אל תשאל הרבה שאלות ואל תחקור .פשוט תקבע תור ותלך. הוא אומנם לוקח 1000 שקל למפגש אבל במצב שלך הייתי משלם גפ 10000 שקל ורק לתשומת ליבך הייתי בדיוק במצב שלך בדיוק!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה מצערת.
ניב28/06/2016מציע לך לפנות לנוירולוג טוב ומנוסה, ולהתמיד בטיפול אצלו עד למציאת פתרון.
אל תחליף רופאים כל יומיים.
יש מגוון רחב של תרופות שבשילובים מסוימים בטח יוכלו לעזור לך.
הייתי מנסה למוטריג'ין למשל.
אולי גם MRI.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)