מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה הסיכון שבנטילת כדורים שינה בקביעות - מלבד הנושא של ההתמכרות.דין30/03/2016
אני בן 34, סובל כבר שנים מחוסר יכולת להירדם, מסיבות: 1. שעון ביולוגי משובש (טיפוס לילה) 2. מע' עצבים "גועשת" למדי שמקשה על הירגעות לצורך הירדמות (עד שבאמת עייף).
משתמש לסירוגין בנוקטורנו במינון נמוך, לפעמים חצי קלונקס ולפעמים מלטונין (עוזר אך פחות מה-2 האחרים). לא לוקח כדור לילה אחר לילה כדי לא ליצור התמכרות/סבילות.
לאחרונה אני ממש לא מסוגל לישון בלי כדור. ניסיתי שבוע ללא שום דבר וכל לילה כמעט הייתי נרדם ב- 6 בבוקר. לא כיף בכלל בכלל.
ניסיתי גם ענייני פסיכולוגיה, דברים טבעיים וכדומה - לא עוזר לי.
השאלה היא מה הסיכון שבנטילת כדורים שכאלה בקביעות - מלבד הנושא של ההתמכרות. (אני יודע שיש סיכון - קראתי קצת , רק לא יודע להגיד מהו בדיוק)
תודה על עזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסיכון הוא לא בדיוק התמכרות,
ניב28/06/2016אלא "התרגלות" של הגוף. עם הזמן יהיה יותר קשה להירדם בלי הכדור, דהיינו פיתוח תלות בו.
הכדורים מהסוג הזה (בנזודיאזפינים) גם עלולים להיות פחות יעילים עם הזמן, מה שמצריך עלייה במינון.
במינון גבוה מאוד עלולים לסכן את הבריאות מאוד.
רצוי לנסות להפסיק את הכדורים לאחר זמן מסוים. לרדת במינון לאט ואחר כך להפסיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועכשיו תראה את זה:
דין28/06/2016ראיתי את המחקר הזה בווינט גם באתרים בחוץ לארץ ונבהלתי. ממש שווה ערך לסיגריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)