בונדרמין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בונדרמין
    מוטי
    15/05/2008

שלום שמי מוטי ואני רוצה לשאול שאלה אני כבר המון זמן מרגיש עייפות כרונית כמה שאני ישן ותמיד אני יהיה עייף והכי גרוע בלילה לא מצליח להרדם קראתי על כדור בשם בונדרמין שהוא כדור חזק 250 חמישים מלגרם ושאם לוקחים אותו נכנסים לתרדמת חזקה האם זה נכון? האם הכדור מסוכן ?כמה זמן מתעוררים לאחר נטילת הכדור ?האם יכולים לאבד הכרה? האם לוקחים כדור שלם ?מבקש שתענו לי על כל השאלות תודה דחוף:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בונדרמין

הוספת תגובה

• לא ,לא ולא,

ד''ר מיכל לוסטיג
    15/05/2008

שלום מוטי,
    ראשית לא ציינת את גילך, האם אתה סובל ממחלות מסויימות, נוטל תרופות כלשהן. מכאן שהתשובה תהיה חלקית משהו,
    בכל מקרה את מתאר תחושת עייפות ושינה לא מרעננת. הסיבה העיקרית לכך היא חסך שינה. הנורמה לאדם בוגר הנה 7.5 שעות שינה מידי לילה. (ללא השלמות בסופי שבוע(((-:
    במידה ואתה מקפיד על כך הרי זה הזמן לבצע בדיקת שינה במעבדת שינה ולבדוק האם קיימות הפרעות במהלך השינה עצמה. הפרעות שינה מביאות לשינה לא מספקת ותחושה של שינה לא מרענננת ועייפות וזו רק אחת הסיבות שיש לאבחנן ולטפל בהם.
    הטיפול בבונדורמין הוא כמו אקמול (ועוד פחות טוב) לדלקת ראות. הוא יתן לך להרדם (אולי , בתחילה, גם זה יעבור), ישנה את מבנה השינה בהמשך, בווודאי שלא יתקן את הבעיה העיקרית, ויגרום בסופו של דבר לסבילות -על מנת להשיג את אותו אפקט תדרש להעלות מנון.
    ולא-באנשים בריאים אין סיבה שכדור בונדורמין בודד (ללא כדורים נלווים אחרים שתיית אלכוהול ביחד עם זה וכו) יגרום לאובדן הכרה

בברכה
    ד"ר מיכל לוסטיג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו