מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- CPP מול התקן דנטלינח29/05/2008
שלום רב.
אני סובל מדום נשימה,בזמנו נבדקתי לשימוש במסכה אולם מאחר ויש לי פוביה למקומות סגורים קשה היה להסתדר עם המסכה, לאחרונה הוצע לי להשתמש בהתקן דנטלי, מאחר והאביזרים עולים כסף רב הייתי מעוניין לדעת את יעילות השימוש בתקן לפתרון כלשהוא לבעיית דום נשימה וכן האם יש נסיון בתחום לאורך זמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר דליה שכטר-עמיר29/05/2008התקן דנטלי יעיל במקרים של הפרעת נשימה בדרגה קלה. ככל שהפרעת הנשימה חמורה יותר המענה הטיפולי פחות טוב.
בצפון אמריקה יש שימוש נרחב בהתקנים דנטליים - בארץ הרבה פחות. אין לנו ניסיון עם מטופלים רבים.
צריך לזכור שתיתכנה תופעות לוואי - בעיקר כאבים במפרק הלסת.
אגב, במקרים מסויימים של הפרעת נשימה בשינה טיפול כירורגי גם כן יכול להועיל. התנאי לטיפול זה - ייעוץ עם רופא אאג שבקי מאוד בנושא של הפסקות נשימה בשינה ובמגוון הטיפולים הכירורגיים!!
בברכה,
ד"ר דליה שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתקן דנטלי
נח29/05/2008תודה על תשובתך.
לפני 4 שנים עברתי ניתוח בגלי רדיו בהדסה ומצב הנחירות השתפר מאוד.
אני מבין שהתוצאות של מעבדת השינה עפ"י מספר הפסקות הנשימה בדקה מגדירות את חומרת הבעיה.
האם בכל זאת שימוש בהתקן , עם תוצאה בינונית יעזור בצורה משמעותית לאור הבעייתיות בשימוש במסיכה.
תודה
נח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר דליה שכטר-עמיר29/05/2008זה מסוג הדברים שממש קשה לומר מראש!
תלוי מאוד בתוצאות הבדיקה (לא רק מס' הפסקות הנשימה), תלוי במבנה של דרכי הנשימה העליונות.
תשובה דפיניטיבית תוכל להתקבל ע"י בדיקת שינה תוך שימוש בהתקן!
אגב, האם הטיפול בגלי רדיו לא שינה דבר מבחינת הפסקות הנשימה??
לילה טוב,
ד"ר דליה שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)