CPP מול התקן דנטלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• CPP מול התקן דנטלי
    נח
    29/05/2008

שלום רב.
    אני סובל מדום נשימה,בזמנו נבדקתי לשימוש במסכה אולם מאחר ויש לי פוביה למקומות סגורים קשה היה להסתדר עם המסכה, לאחרונה הוצע לי להשתמש בהתקן דנטלי, מאחר והאביזרים עולים כסף רב הייתי מעוניין לדעת את יעילות השימוש בתקן לפתרון כלשהוא לבעיית דום נשימה וכן האם יש נסיון בתחום לאורך זמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    CPP מול התקן דנטלי

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    29/05/2008

התקן דנטלי יעיל במקרים של הפרעת נשימה בדרגה קלה. ככל שהפרעת הנשימה חמורה יותר המענה הטיפולי פחות טוב.
    בצפון אמריקה יש שימוש נרחב בהתקנים דנטליים - בארץ הרבה פחות. אין לנו ניסיון עם מטופלים רבים.
    צריך לזכור שתיתכנה תופעות לוואי - בעיקר כאבים במפרק הלסת.
    אגב, במקרים מסויימים של הפרעת נשימה בשינה טיפול כירורגי גם כן יכול להועיל. התנאי לטיפול זה - ייעוץ עם רופא אאג שבקי מאוד בנושא של הפסקות נשימה בשינה ובמגוון הטיפולים הכירורגיים!!

בברכה,

ד"ר דליה שכטר-עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התקן דנטלי

נח
    29/05/2008

תודה על תשובתך.
    לפני 4 שנים עברתי ניתוח בגלי רדיו בהדסה ומצב הנחירות השתפר מאוד.
    אני מבין שהתוצאות של מעבדת השינה עפ"י מספר הפסקות הנשימה בדקה מגדירות את חומרת הבעיה.
    האם בכל זאת שימוש בהתקן , עם תוצאה בינונית יעזור בצורה משמעותית לאור הבעייתיות בשימוש במסיכה.

תודה
    נח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    29/05/2008

זה מסוג הדברים שממש קשה לומר מראש!
    תלוי מאוד בתוצאות הבדיקה (לא רק מס' הפסקות הנשימה), תלוי במבנה של דרכי הנשימה העליונות.
    תשובה דפיניטיבית תוכל להתקבל ע"י בדיקת שינה תוך שימוש בהתקן!
    אגב, האם הטיפול בגלי רדיו לא שינה דבר מבחינת הפסקות הנשימה??

לילה טוב,
    ד"ר דליה שכטר-עמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו