מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעות בשינהשגיא13/06/2008
היי, מזה מספר שנים אני סובל מדום נשימה בזמן שינה. התופעות שנלוו לדום הנשימה תוך כדי שינה הן סוג של זרם מאוד חזק בתוך הראש הגורם להתעוררות בבהלה. לאחרונה יצא לי מספר פעמים לראות דמויות של אנשים עד שהנשימה והראיה מתאפסות. היית אצל רופא א.א.ג והוא המליץ מעבדת שינה אבל לצערי לא הלכתי כיוון שאני מפחד מפרוצדורות רפאויות.
אני בן 29 שוקל 70 ק"ג ומעשן אנא המליצי מה לעשות והאם את יכולה להסביר את התופעות הנלוות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשגיא
ד''ר מיכל לוסטיג13/06/2008מעבדת שינה אינ פרוצדורה חודרנית. לא מדובר בבדיקות דם או בהחדרת מכשירים. בסהכ חוטים המודבקים לאזורים שונים בגופך. אין לי ספק שאתה ח י י ב ללכת למעבדת שינה ולהבדק, כלל לא ברור לי האם התסמינים מהם אתה סובל הם אכן כאלה של "דום נשימה בשינה" והיה וכן, הרי חייבים לבדקם, לבדוק את חומרתם ולטפל בהם על מנת למנוע סיבוכים בעתיד. והיה ומדובר בהפרעה אחרת יש לאבחנה .
נ.ב. יש כאלה שישנים טוב יותר במעבדת השינה מאשר בביתם
((-:
בהצלחה
ד"ר מיכל לוסטיג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)