מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות תפקוד בצבא - דחוף!דני15/06/2008
שלום,
שמי דני ואני חייל עם פרופיל 64 סובל מבעית שינה – הפרעה בתזמון שינה מסוג נדחה (אובחנתי בסעיף ליקוי של 27664 ע"י מכון השינה בתל השומר, טופלתי ע"י ד"ר מיכל לוסטיג).
למרות עובדה זאת, נתקלתי באטימות מצד המערכת הצבאית ולא מתחשבים בבעיה הרפואית שלי בכלל!
אני נאלץ לשמור כאשר פיזית אני מרגיש כאילו גופי קורס מעייפות, ומיגרנות הפכו לשגירה כואבת ביום יום שלי (מעבר לעובדה שאני סובל פיזית מהעניין, אני לא מסוגל לשמור כראוי על המקום ואינני עירני או מפוקס כפי שצריך).
בנוסף לכך, עלי לציין כי אופי התפקיד שלי הינו טכני ועלי לספק פתרונות טכנלוגיים לצדדים השונים בחיל – ומאחר ואני נאלץ לשמור, נוצר המצב בו גם תפקודי הטכני/המקצועי נפגע רבות בעיקר בגלל מיגרנות ועייפות בלתי פוסקת.
אין לי כבר יום או לילה אני מאוד מותש ובקושי מתפקד – ואני לא יודע כבר מה לעשות.
כולי חדור מוטיבציה לתרום לצה"ל במהלך שירותי אך יחד עם זאת לא לפגוע בבריאותי.
מה יכול לעשות? למי אני צריך לפנות על מנת שיקלו על מצבי בעקבות בעיית השינה שלי?
מה עלי לבקש מהרופאים בצבא? אני צריך את עזרתכם דחוף!
דני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר דליה שכטר-עמיר16/06/2008אנחנו לא יכולים להתערב במערכת השיקולים הצבאית.
נסה לבקש הפנייה חוזרת למכון.
בברכה,
ד"ר דליה שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)