מת מעייפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מת מעייפות
    ירון
    21/06/2008

שלום,

אני בחור צעיר בן 20. אני סובל מעייפות רצינית. אני קם מאוד עייף. עשיתי מס' פעמים בדיקות דם והכל יצא תקין (חוץ מטריציגילרדים גבוהים בדם). העניין נמשך כבר שנים. בנוסף, יש לי עודף משקל של 11-12 ק"ג.

לאן כדאי לפנות כעת? ומה האפשרויות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מת מעייפות

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    21/06/2008

חסרים פרטים רבים כמו כמה שעות אתה ישן בלילה? איך שנת הלילה שלך? והכי חשוב - למה אתה מתכוון במילה עייפות?? האם הכוונה לישנוניות? לתשישות פיזית? תשישות נפשית?

בברכה,
    ד"ר דליה שכטר-עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

עדי
    24/06/2008

היי, תודה על התשובה.
    העייפות שאני מרגיש היא כל הזמן צורך לישון. אני כל הזמן רוצה לישון. ככה אני לא מרוכז ולא במיטבי. זה לא עייפות נפשית או פיזית.
    לא חשוב כמה אני יושן, אני עדיין אהיה עייף. אם אני במחסור של שעות שינה אני עייף עוד יותר, אבל גם אם אני יושן 8-12 שעות ביממה אני עדיין אקום ואהיה עייף במשך היום. מה אפשר לעשות ולאן כדאי לפנות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    24/06/2008

אם עברת בירור רפואי ונשללו בעיות כמו תת פעילות של בלוטת התריס, אנמיה מחוסר ברזל וכד', הרי שכדאי לפנות לייעוץ במכון שינה.

בברכה,

ד"ר דליה שכטר-עמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו