הפרעות שינה וחרדות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות שינה וחרדות
    דפי
    29/06/2008

שלום, לפני כשנה ילדתי ומאז אני סובלת משינה קלה המלווה בהתעוררויות רבות. בחודש האחרון, החריף המצב ואני לא מצליחה להירדם כלל(ערה כמעט כל הלילה). פסיכיאטר המליץ לי לקחת ציפרלקס לצורך טיפול בהפרעות חרדה+OCD מהם אני סובלת מאז ומתמיד . מזה 3 לילות אני נוטלת לפני השינה כדור שינה בשם בוטיזולאם ויש לי מס שאלות: האם ניתן ליטול כדור זה יחד עם הצ'פרלקס עד שזו תתחיל להשפיע? ע"ג הוראות היצרן כתוב שבוטיזולאם אסור לשימוש ש"י אנשים הסובלים מבעיות פסיכיאטריות. האם אסור לי לקחת אותו? אם אסור איזה כדור כן אוכל לקחת במצבי ? האם צמח ההיפריקום יכול לסייע במקום צ'יפרלקס? תודה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות שינה וחרדות

הוספת תגובה

• ייעוץ

ד''ר מיכל לוסטיג
    06/07/2008

ברוטיזולאם או בשמו המסחרי בונדורמין הנו כדור שינה ממשפחת התרופות של בנזודיאזפינים. כעיקרון אין מניעה ללקיחתו עם הציפראקלס אך לא לטווח של יותר משבוע עשרה ימים היות והוא בעל פטונציאל לפתוח סבילות .
    את הציפראלקס אני ממליצה לקחת בבוקר .

ד"ר מיכל לוסטיג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו