נחירות והשכמה פוגעות בזוגיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נחירות והשכמה פוגעות בזוגיות
    קרין
    30/06/2008

שלום לכולם, בעלי בן 31 נוחר בחמש השנים האחרונות בצורה שאי אפשר לתאר. איני יכולה לישון עימו באותה מיטה שלא לדבר על אותו חדר, רמת הנחירות כזו גבוהה שאני הולכת לישון לפניו וברגע שהוא נרדם הוא מעיר אותי מהנחירות. גרוע יותר זה שאפילו אם הוא ישן בסלון הנחירות מעירות את ביתנו בת השנה שהחדר שלה לא רחוק מהסלון.... חוץ מעניין הנחירות ישנה בעיית השכמה קשה, הוא אינו מתעורר לבדו לא שומע את השעון המעורר, אינו יודע איפה הוא נמצא ועד שאני מצליחה להעיר אותו זה כבר מלווה בעצבים וכעסים. לדוגמא אם הוא מתחיל לעבוד ב6 בבוקר אני צריכה לקום במיוחד על מנת להעיר אותו. אורח חיי נפגע כתוצאה מהדברים הללו, אנחנו לא ישנים יחד וגם אם קורה לילה שאנחנו נכנסים יחד למיטה אני מעירה אותו כדי שיעבור לסלון- וזה אינו פתרון נורמלי. לפני שנה בעלי עשה טיפול בגלי רדיו וצריבה של החיך אך הדבר אינו עזר, האם יש פתרון נוסף? אולי מישהו מכיר טיפול הומאופתי שיועיל לנו ויחזיר לי את הזוגיות הראויה? אני מתסוכלת, נואשת ואובדת עצות!!!!!! לא קל לי לחיות כך!!!!!! תודה על כל עצה/ הכוונה קרין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נחירות וקשיי התעוררות

ד''ר מיכל לוסטיג
    06/07/2008

שלום קארין,
    את מתארת מצב משפחתי לא נסבל אך מעבר לכך כל שכתבת (לרבות העובדה שטיפול בגלי רדיו לא עזר) מרמזים על כך שאין מדובר בנחירות בלבד המפריעות רק לחיים הביתיים והזוגיים אלא יתכן וקיימת הפרעת נשימה בשינה ("דום נשימה") שנחירות הנן רק תסמין אחד שלה וככל הנראה קשיי ההתעוררות בבוקר נובעים מכך שהשינה, ארוכה ככל שתהיה אינה יעילה בשל הפסקות הנשימה, מאמץ נשימתיויתכן יקיצות מרובות.
    הפרעה זו ללא טיפול מלבד המפגע הסביבתי שבה, הנה גורם סיכון להתפתחות מחלות כלי דם למינהן כמו לחץ דם ואחרות.
    פנו בהקדם למכון שינה לביצוע בדיקת שינה ובהמשך יומלץ על טיפול.
    אין טיפול הומאופתי עבור הפרעה כזו במידה וזו היא.

ד"ר מיכל לוסטיג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו