מתעורר ולא יכול לחזור לישון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתעורר ולא יכול לחזור לישון
    דני
    17/06/2007

הבעיה שלי קצת מוזרה
    בלילות האחרונים (זה קרה לי מספר פעמים בחיים לתקופות של חודשים) אני מגיע למצב שבו אני מתעורר באמצע הלילה ולא יכול לחזור לישון
    אין לי בכלל בעיה להירדם כשאני הולך לישון. זה קורה בשניות אבל אחרי 4 או 5 שעות אני מתעורר סחוט מעייפות ונרדם רק עם אלכוהול או כדור דקסמול לילה (בשניהם אני כמעט שלא משתמש רק במקרים קיצוניים)
    מה אפשר לעשות?
    דני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לדני

ד''ר מיכל לוסטיג
    17/06/2007

תקופות של מתח עלולות להביא לכדי התעוררות מוקדמת. אל תתחיל לטפל בכך בעזרת אלכוהול.
    נסה טכניקות הרפיה, ואפילו למספר ימים כדור שינה מסוג נוקטורנו יכול לעזור.
    מספר ימים של קשיי שינה יעברו במידה ויטופלו בהקדם.
    במידה וסיבת המתח ידועה לך כדאי לטפל בה הן באופן עצמי והן בעזרת טיפול פסיכותרפי כלשהו. בכל מקרה נסה להפחית כמויות קפאין בהם אתה משתמש.

לילה טוב
    ד"ר מיכל לוסטיג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הסיכוי להתמכרות לנוקטורנו?

דני
    22/06/2007

האמת היא שאני בסך הכל בן 34 וזה די מפחיד לקחת כדורים לשינה. תמיד ציפיתי לבעיות שינה בגיל 60 וצפונה.
    האם המצב שלי נורמלי?
    דני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיימת אך נמוכה

ד''ר מיכל לוסטיג
    23/06/2007

ובטח נמוכה מזו הקיימת לכדורי שינה מהדור הישן יותר כמו בונדורמין ונוקטורנו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו