סיוטים בלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיוטים בלילה
    רוני
    09/07/2008

שלום, בזמן האחרון אני סובלת מסיוטים בלילה ואף דמיונות, ברגע שאני מכבה את האור אני מדמיינת דמויות בבית ובשינה אני חולמת חלומות רעים. האם יש סיבה להתעוררות של תחשות אלו והאם יש לכך טיפול כלשהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיוטים בלילה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    11/07/2008

סיוטי לילה בדרך כלל קשורים במצבי סטרס נפשי - האם זה המצב?
    גורם נוסף אפשרי - נטילת תרופות מסויימות.
    מאחר שלא פרטת איני יכולה לענות מעבר לכך.

בברכה,
    ד"ר דליה שכטר-עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת 27 ושנה עם סיוטים מגיל4

מורן
    09/09/2008

היי, אני מורן בת 27 ומהיום שאני זוכרת את עצמי בערך אני בתקופות מסויימות חולמת חלומות זוועה, רובם מלווים בממש מראות מלחמה, אנשים מתים וקטועים, חיות מתות...מיותר להגיד שזה לא נעים ומפריע לי למהלכו הסדיר של היום בעיקר שהחלומות האלה מופיעים אחרי שאני מתעוררת בבוקר לשניה וחוזרת לישון . כיום אני חולמת כמעט כל יום שנכנסים אליי אנשים הביתה על מנת לפגוע בי. למה? ואייך אני יכולה להקל על עצמי בשינה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    09/09/2008

לפי התאור שלך נשמע שמדובר בסיוטי לילה (nightmares). הרקע ברוב הגדול של המקרים - פסיכולוגי. לעיתים רחוקות - משני לטיפול עם תרופות מסויימות.
    אני מציעה לך לפנות לבירור / טיפול אצל פסיכולוג/ית, פסיכיאטר/ית.

בברכה,
    ד"ר דליה שכטר-עמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו