ניסיון להקמת קבוצת תמיכה לנרקולפסיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניסיון להקמת קבוצת תמיכה לנרקולפסיה
    הישנוני התמיד
    10/07/2008

לכל הקוראים בפורומים השונים שלום רב, אנחנו יודעים שאתם בטח מתים מעייפות ואין לכם הרבה כוח (כמונו בדיוק) אבל אני וחולה נוספת החלטנו לעשות מעשה, בבחינת מי שלא עוזר לעצמו גם ה' לא עוזר לו, ולנסות להקים קבוצת תמיכה באיזור המרכז לעזרה הדדית. אנחנו מחפשים חולי נרקולפסיה שהיו מעוניינים ולנסות ולעזור לנו להקים קבוצה שכזו בה נוכל לסייע אחד לשני בעיצות מתן תמיכה וקבלת יחס מכאלו המבינים את מצבנו (שלא כמו בסביבה הרגילה שאיננה יודעת איך לאכול אותנו). הפגישה הראשונה תתקיים בבית של אחת מאיתנו באיזור הרצליה. תאריך ושעה עדיין לא קיימים, ויתווספו בהמשך כאשר תהיה היענות לקריאה זאת. נא הפיצו למי שאתם מכירים ובו ננסה להתקדם ביחד שלב אחד נוסף. בברכת ליל מנוחה וחלקנו כנראה גם בוקר טוב, אלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בהצלחה!

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    11/07/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנרקולפסיה , קמת קבוצת תמיכה

רות
    19/01/2010

לאלי וחברה שלום
    קראתי את ההודעה שלכם מלפני שנה וחצי בקשר להקמת קבוצת תמיכה לסובלי נרקולפסיה. האם זה עוד אקטאלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקמת קבוצת תמיכה

יוני א
    05/07/2010

האם היו מפגשים? האם הוקמה קבוצה? מה היה טווח הגילאים? אם קבוצה כזו אינה קיימת, אני מתעניין להקים קבוצה בעצמי (יש לי רקע בהדרכה).

יוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו