'קפיצות גוף בשינה'.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 'קפיצות גוף בשינה'.
    אהרון
    14/07/2008

אנא, אשמח לעצתכן. זוגתי, יש לילות והיא "מקפצת" בשעת השינה, פעמים הרבה זה קורה עם כניסתה לתהליך השינה, ופעמים לקראת בוקר (שעות 4, 5 לפנות בוקר). הקפיצה מתחילה ברגל אחת, או בשתיהם ומזעזעת את כל הגוף. כמובן שזה גורם לשינה לא נינוחה ולא עמוקה דייה ( גם שלה וגם שלי). יש פעמים שזה גם מעיר אותה. הדבר גם מפריע לזוגיות ( קשה לישון לצד משהו מקפץ, שלא לדבר על לחבק תוך כדי שינה). . היא יודעת לעשות הרפייה ומדיטציה לעצמה. . יש עיתים שהיא גם סובלת מבעיות בהרדמות, אך כרגע אני מבקש דרך התמודדות או פתרון לבעית ה'קפיצות' הללו המשגעות גם אותה וגם אותי. תודה, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    'קפיצות גוף בשינה'.

הוספת תגובה

• "קפיצות בשינה"

ד''ר מיכל לוסטיג
    14/07/2008

היטבת לתאר זאת, קפיצות הקורות עם הכניסה לשינה, או , לקראת ההתעוררות. אלו הן דוגמא לעירוב"פאזות" של שינה ועירות, מעין כניסת שלב עירות לתוך שינה . אין בהן סכנה אך אם הן מפריעות עד כדי כך ניתן לטפל תרופתית, סימפטומטית, על מנת להרגיען. לשם כך ,כמובן, יש להתייעץ באופן אישי עם רופא.

בברכה
    ד"ר מיכל לוסטיג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו