שינה + כאבי ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינה + כאבי ראש
    אלי
    26/07/2008

שלום רב, מאז שאני מכיר את עצמי אני עייף, כל לילה אני ישן למעלה מ8 שעות (לעיתים אף 10 ו- 11) ובכל זאת בנסיעות (הקצרות) לאוניברסיטה בבוקר אני נרדם. העייפות מלווה בכאבי ראש בחלק האחורי של הראש ובקושי רב להתרכז. כמו כן(לא יודע אם זה קשור), לעיתים קרובות אני מתעורר ללא יכולות להזיז את הידיים, ולעיתים רחוקות יותר גם את הרגליים למשך מספר דקות. אודה לכם מאוד אם תוכלו לאמר לי כמו מה זה נשמע, ולמי אליי לפנות לבדיקה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינה + כאבי ראש

הוספת תגובה

• פרטים נוספים

אלי
    27/07/2008

אני בן 22 , משקל גוף מעט רזה, ולא נמצאו חריגות בבדיקות דם כלליות שעברתי לפני מספר חודשים. המשך יום טוב, אלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    27/07/2008

ייתכן שאתה זקוק לשעות שינה ארוכות במיוחד ובתנאי חייך הרגילים לא ישן מספיק. (יש אנשים, אמנם מעטים, שזקוקים בקביעות ל-11-12 שעות שינה בלילה!).
    אפשרות אחרת היא שיש לך הפרעת שינה ראשונית כלשהי.
    אני מציעה לך לפנות לייעוץ במכון שינה כדי להגיע לאבחנה.
    להיזהר מאוד עם נהיגה בשעות בהן אתה ישנוני!

בברכה,
    ד"ר דליה שכטר-עמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו