מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית שינהעדי10/08/2008
שלום רב, אני סטודנטית שנה א' והשנה החלה אצלי בעיה חדשה-אני לא מצליחה להרדם בלילה לפני מבחן. אין לי שום בעיה להירדם בכל לילה אחר, גם לא בימים הספורים לפני הבחינה אלא רק בלילה לפני. הבעיה היא שבגלל שזה הלילה לפני בחינה, אני יודעת שחוסר השינה הולך לפגוע בי ישירות - כי ללא ספק אני מתפקדת פחות טוב. הקושי הגדול שלי הוא להירדם באופן מודע-כי אי אפשר לישון אם "חייבים לישון", וכן העובדה שכל שעה שישנים פחות כן משנה מאוד. כבר ניסיתי כל מני דברים,ספורט כדי שאהיה עייפה,לא לישון כמעט בלילות לפני ,לישון הרבה בלילות לפני, רסקיו ,רגיעון, הרפיה, חלב חם, שום דבר לא עוזר לי לישון כמו שצריך. השינה הכי איכותית שהייתי לי היא שינה של 3 וחצי 4 שעות. אני מתחילה להשלים עם כך שאני פשוט לא ישנה בלילה לפני בחינה, ופשוט להסתדר ככה, אבל בכל זאת חבל לי לוותר על שינה טובה בלילה. כמו כן אני מעדיפה בכל זאת לא לפנות לכדורי שינה. מה אוכל לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר דליה שכטר-עמיר10/08/2008מה הבעייה ליטול כדור שינה לילה לפני הבחינה??????
הלא לא מדובר בשימוש קבוע בכדורי שינה, מדי לילה אלא בפתרון סימפטומטי חד פעמי!
עצה כללית: נסי ליטול כדור שינה לניסיון בסוף שבוע, לא מאוחר מדי, כדי לראות מה ההשפעה עלייך ואם יש אפקט שאריתי למחרת בבוקר.
בברכה,
ד"ר דליה שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)