מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואשת.. צריכה עזרה בדחיפות!:(טלי12/08/2008
שמי טלי, בת 21 לפני כשנה וחצי עברתי טראומה בחיי, בעקבות זה החלתי ליטול תרופה נגדדיכאון+ כדור שמעודד שינה קסנקס. לאחר מס' חודשיים הפסקתי עימו לבד. במהלך החודשים האחרונים התלוננתי על קשיי שינה (נרדמת בשעות מאוד מאוחרות- אך ישנה טוב)בעקבות הכדור שהנני נושאת מזה זמן רב (נוגד הדיכאון- רסיטל שמו, אשר קושי בשינה היא תופעת לוואי מוכרת שלו), בעקבות זה קיבלתי אלפרליד שזה גם כדור שמעודד שינה, לאחר תקופה מאוד קצרה- שבוע, השפעתו ירדה, וקיבלתי קסנקס (גם מעיין כדור הרגע- שמודד שינה), היות ושני הכדורים הללו השפיעו עליי לא לטובה ביום אחרי (עייפות כבדה , וקושי לתפקד..) ומטרתם הייתה לתקופה קצרה הנני מנסה להיגמל מהם לבד, רק ש.. זה לא בדיוק הולך.. אנני מצליחה לישון בלעדיהם!!! אינני יודעת מה לעשות, ואני חסרת אונים מהמצב.. המצב נמשך כחודש וחצי יש פה מקום "להילחם" בעצמי במצב? להיגמל לבד? או ללכת לקבל עזרה.. האם הכדורים הללו נחשבים כדורי שינה של ממש? אין לי מושג איך בעברי נגמלתי מהקסנקס, אבל מה שבטוח כרגע זה אינו נסבל.. הנני מאוד לחוצה מהמצב, אני חשה שמנגנון השינה שלי נדפק.. ואין לי כוח להילחם בעצמי ע"מ לישון.. אין ספק שעשיתי טעות שהסכמתי ליטול את הכדורים הללו, אני מבקשת המון עזרה, ומודה מראש, טלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר דליה שכטר-עמיר12/08/2008אכן נראה לי שצריך "לסדר" את הטיפול התרופתי ואת השינה וקשה לעשות את זה לבד.
אם את מטופלת ע"י פסיכאטר/ית נא לבקש את עצתו/ה.
או - פני למכון שינה לשיחה והדרכה ( ניתן לפנות אלינו ללא טופס 17 של קופ"ח, בתשלום של כ-100 ש"ח).
בברכה,
ד"ר דליה שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)