מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מלטונין והשלכותיודין13/08/2008
שלום, אני בן 26 שנוטל מלטונין לפני לילה שלאחריו צריך לקום לעבודה. אני רוצה להדגיש שקניתי את המלטונין בבית טבע, זה לאחר שאף רופא לא הסכים לתת לי הפניה למכון שינה. הבעיה שלי היא נטיה ללכת לישון בשעות מאוחרות מאד בלילה, מה שיוצר קשיים ועייפות ביום למחרת. המלטונין מאד עוזר לי להירדם ו"מציל" אותי מימים קשים אחרי לילות בלי שינה. השאלה שלי היא האם נטילת המלטונין מצידי לא יכולה לגרום לנזק לטווח הארוך (אני נוטל אותו לסירוגין רק בימי עבודה)? או שבטוח ליטול אותו ללא חשש? אודה לחוות דעתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלטונין
ד''ר מיכל לוסטיג13/08/2008גם אם לא תכננת-שאלת שאלות מרובות
((-:
ראשית , המלטונין שבחנויות הטבע, איני יודעת את טבעו ומה הוא מכיל וכמה. לגבי המלטונין הנמכר בבתי מרקחת מסויימים בהתאם למרשם-עד כמה שידיעתנו משגת לא ידוע על נזק לטווח ארוך אך המחקרים יחסית הם קצרי מועד.
יתכן ואתה סובל בכלל מהפרעה בשעון ביולוגי ומכך הטיפול הוא אכן מלטונין אך בוודאי לא כפי שאתה לוקח אותו. כרגע אתה רק נהנה מהאפקט המיידי שהוא בעצם תופעת לוואי של ישנוניות ולא האפקט הטיפולי של מלטונין.
כדאי לפנות לשיחה אצל רופא שינה
התשלום במרפאות בתי החולים לשיחת רופא אינו גבוה
ד"ר מיכל לוסטיג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיזהבית חולים אני יכול לפנות?
דין14/08/2008אפשר לקבל פרטים? פשוט אף רופא לא מוכן לתת לי הפניה למכון שינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן?
ד"ר לוסטיג14/08/2008איני יודעת היכן אתה מתגורר אך באיזור המרכז ישנה מעבדת שינה בבהיח תל השומר, וולפסון, ובבית לוינשטיין. בחיפה ישנה בטכניון (ממקומת כמדומני ברמבם), בירושלים בשערי צדק ובבאר שבע בסורוקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)