האם זו הפרעת שינה?????

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זו הפרעת שינה?????
    עינת
    20/08/2008

שלום רב, רציתי לשאול האם יש הפרעות שינה גם בקרב תינוקות??? יש לי תינוק בן 10 חודשים, ומאז יום הוולדו לא ישן אף לילה רצוף....... הוא קם בדרך כלל פעמיים בכל לילה ולא תמיד זה בשביל אוכל. בחודש האחרון התופעה הפכה מוזרה יותר כאשר באופן תמידי הילד קם בדיוק כל לילה בשעה 01:45 שותה מים או אוכל חוזר לישון לשעה ושוב קם והפעם סתם מסתובב ימינה ושמאלה במשך שעה וחצי כמעט, עד שהוא נרדם שוב. אני כמובן באפיסת כוחות (כי אני עובדת ויש לי עוד 2 ילדים בבית) האם זה הפרעת שינה או שזו הפרעה אחרת ומי הגורם אחר שיכול לטפל בנושא? בתודה מראש, עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זו הפרעת שינה?????

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    20/08/2008

בעיות שינה בתינוקות הן עפ"ר על רקע של הרגלי שינה לא טובים שמוקנים ע"י ההורים.
    פני בבקשה לפורום בעיות שינה בילדים.
    לחילופין - אנחנו במכון מפעילים מרפאת ייעוץ להפרעות שינה בתינוקות וילדים. את מוזמנת לפנות.

בברכה,
    ד"ר דליה שכטר-עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

עינת
    20/08/2008

תודה על תשובתך המהירה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו