גמילה מכדורי שינה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מכדורי שינה.
    זהבה
    06/09/2008

בת 61 , משתמשת בכדורי שינה מזה זמן רב, בשנים האחרונות ב"נוקטורנו" הכדור עוזר לי להרדם ולישון. יחד עם זאת אני עייפה רוב הזמן וחסרת אנרגיות, גם נוחרת. הייתי מאוד רוצה להגמל מהכדורים, אך אינני יודעת כיצד. אודה על עזרתכם האדיבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מכדורי שינה.

הוספת תגובה

• תשובה

ד"ר דליה שכטר
    07/09/2008

אינני בטוחה כלל שהעייפות וחוסר האנרגיה משניים לנטילת נוקטורנו! ציינת שאת נוחרת. ייתכן שיש לך גם הפסקות נשימה בשינה וזו הסיבה לעייפות. פני לייעוץ במכון שינה. בברכה, ד"ר דליה שכטר-עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוקטורנו- שאלה

איריס
    26/09/2008

שלום לך אני פונה בעקבות הודעתך, אני גם מידי פעם נוטלת נוקטורנו, היות וסובלת מזה שנים מנדודי שינה, רציתי לשאול איזה מינון את לוקחת, הנמוך או הגבוה, וכמה שנים את כבר לוקחת את הנוקטורנו, לפעמים נדמה לי שלמרות שאני לא משתמשת בתדירות גבוהה בנוקטורנו, כאילו המינון הנמוך כבר לא משפיע עלי. אשמח לתגובתך. איריס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו