מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יכול להרדםאאא09/09/2008
עקב תכיפות שתן. מבחינה אורולוגית הכל תקין.הבעיה קיימת 4 שנים ומחמירה כל הזמן. שלום - אני בן 29 . כשאני שוכב על הבטן או הגב אני מיד חש בצורך להתרוקן. במידה ואני מנסה להתעלם מהצורך ובכל זאת לנסות לישון אזי הצורך גובר ואחרי מקסימום 5 דקות איני יכול להתאפק ואני קם ומשתין בכמות של10-50 אחוז מכמות רגילה. אציין שזה יכול להמשך כך שעות !! עד שלבסוף השינה "משיגה" את הצרך להתרוקן ואני נרדם. לעיתים, כאשר אני מאוד עייף (לאחר לילה שלא ישנתי בו), הכוונה היא למצב של 35-40 שעות ערות! אני הולך לישון , לאחר דקה נרדם ולאחר דקה נוספת מתעורר!עם צורך להשתין כלומר הריטואל הוא למעשה שכל פעם שאני מנסה לישון אני חש בצורך להשתין (עינוי סיני..) ואפילו שהגוף כבר נעשה כבד ואני מתחיל להרגיש שאני נירדם ואף המחשבה מתערפלת ואני, כך נדמה לי , גם מתחיל לחלום הצורך להתרוקן חזק יותר ומעיר אותי. מבחינה אורולוגית הכל תקין ואין בעיה בדרכי שתן האם יש לכם המלצה לטיפול בבעיה מציקה ומוזרה זו? מצטער על אריכות הדברים פשוט אני ער 30שעות וכתבתי מהלב בלי לסנן . תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר דליה שכטר-עמיר14/09/2008בעיית השינה שאתה מתאר משנית להשתנה התכופה.
האם נבדק גם כיוון של הפרעת חרדה כגורם להשתנה התכופה?
אם נשללה בעייה אורולוגית / פיזיולוגית ואם קיבלת תרופות ש"מרגיעות" את השלפוחית ולא חל שיפור, אני מציעה גם שיחה עם פסיכיאטר / פסיכולוג.
בברכה,
ד"ר דליה שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)