מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- PROVIGIL לחולי MSאריאל22/09/2008
שלום רב, לצערי, אני מאובחן ב- MS מזה כשנה. אני בן 29 ללא מחלות ברקע. לאחרונה ותחת השמש הקופחת בארצנו אני מרגיש תחושת עייפות ביעקר בסוף היום, אבל לא לרמה של נרקולפסיה. ז"א, שאני מסוגל לישון מ-19 בערב ועד הבוקר ללא הפרעה. בנוסף, אני ישן 7 שעות בלילה ללא הפרעה אבל מתקשה מאוד לקום בבוקר, בעבר הייתי מתעורר מאוד מהר ומוקדם. האם תרופה כמו פרוביגיל טובה בשבילי ? האם צריך לעבור איזשהוא אבחון ? האם היא ניתנת באינדיקציה של SLEEP INDUCED MS ? תודה רבה, אריאל ג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר דליה שכטר-עמיר22/09/2008פרוויג'יל ניתן באינדיקציה של תשישות בחולי MS.
אבל צריך לזכור שהפרעות שינה יותר שכיחות בחולי MS ולכן רצוי איבחון במכון שינה (מה עוד שבקופות חולים מסויימות מימון הפרוויג'יל, אפילו חלקית, מותנה בממצאים של בדיקת שינה).
בברכה,
ד"ר דליה שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה רבה
אריאל22/09/2008איך ואיפה ניתן לעשות אבחון במרפאת שינה ? אני מטופל במרפאת MS בתה"ש . האם הבדיקה מכוסה ע"י הקופ"ח והאם אני זכאי לה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר דליה שכטר-עמיר22/09/2008דבר עם הרופא המטפל שלך במרפאת MS ואני מניחה שלא יתנגד להפנות אותך לבדיקה במכון שינה (יש מודעות לנושא של שינה).
יש מס' מכוני שינה ובהתאם לקופת החולים אליה אתה משתייך תגיע לאחד מהם.
תוכל לפנות לשיחת ייעוץ עם רופא במכון השינה שלנו גם בלי טופס התחייבות מהקופה, תמורת תשלום לא גבוה.
בברכה,
ד"ר דליה שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)