מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עייפות עייפות עייפותליאור26/09/2008
שלום רב, מזה 10 שנים אני עייף כמעט ברצף. אחרי שכל הבדיקות לא העלו דבר ובמרפאה ל CFS באיכילוב גם שללו את תסמונת העייפות הכרונית הופנתי לפסיכיאטר שקבע כי מדובר בדיכאון לא טיפוסי. מאז אני טופלתי בתרופות שונות פרימוניל 200 מ"ג ואח"כ ויפאקס 200 מ"ג ולאחרונה דפרקסאן 150 מ"ג + פרווג'יל 200 מ"ג אך כל זאת ללא הועיל. אם אני נח אז אני יותר אנרגטי ואם אני עובד אז מיד נעשה מטושטש חלש ועייף עד כדי שינה. הפסיכיאטר אמר לי שאין עוד שום טיפול תרופתי שהוא יכול להציע לי ! שאלתי האם יש מינון או תרופה אחרת שיכולה כן לעזור ? (הצילו)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עייפות כרונית
ד''ר מיכל לוסטיג06/10/2008אין ספק שכחלק מבירור עייפות, חובה לבצע בדיקת שינה.
האם הדכאון הנו תוצאה של עייפות או הפרעת שינה המביאה לעייפות או להפך איני יכולה לענות כמובן. אבל חובה להתייחס לפרמטרים של השינה כדי להגיע לאבחנה מדוייקת יותר.
יש להפריד גם בין עייפות לבין ישנוניות במהלך היום.
בכל מקרה , נסה להגיע למעבדת שינה על מנת להבדק
שנה טובה
ד"ר מיכל לוסטיג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאי להתייעץ גם עם קדיולוג כדי
אזרח המדינה16/10/2008לשלול אפשרות של חסימות רציניות בעורקים הכליליים של שריר הלב שיכולות לגרום לעייפות קיצונית לאחר עבודה קצרה ( יש היום צנתור וירטואלי ).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ליאור28/10/2008תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)