עייפות עייפות עייפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עייפות עייפות עייפות
    ליאור
    26/09/2008

שלום רב, מזה 10 שנים אני עייף כמעט ברצף. אחרי שכל הבדיקות לא העלו דבר ובמרפאה ל CFS באיכילוב גם שללו את תסמונת העייפות הכרונית הופנתי לפסיכיאטר שקבע כי מדובר בדיכאון לא טיפוסי. מאז אני טופלתי בתרופות שונות פרימוניל 200 מ"ג ואח"כ ויפאקס 200 מ"ג ולאחרונה דפרקסאן 150 מ"ג + פרווג'יל 200 מ"ג אך כל זאת ללא הועיל. אם אני נח אז אני יותר אנרגטי ואם אני עובד אז מיד נעשה מטושטש חלש ועייף עד כדי שינה. הפסיכיאטר אמר לי שאין עוד שום טיפול תרופתי שהוא יכול להציע לי ! שאלתי האם יש מינון או תרופה אחרת שיכולה כן לעזור ? (הצילו)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עייפות עייפות עייפות

הוספת תגובה

• עייפות כרונית

ד''ר מיכל לוסטיג
    06/10/2008

אין ספק שכחלק מבירור עייפות, חובה לבצע בדיקת שינה.
    האם הדכאון הנו תוצאה של עייפות או הפרעת שינה המביאה לעייפות או להפך איני יכולה לענות כמובן. אבל חובה להתייחס לפרמטרים של השינה כדי להגיע לאבחנה מדוייקת יותר.
    יש להפריד גם בין עייפות לבין ישנוניות במהלך היום.

בכל מקרה , נסה להגיע למעבדת שינה על מנת להבדק

שנה טובה
    ד"ר מיכל לוסטיג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדאי להתייעץ גם עם קדיולוג כדי

אזרח המדינה
    16/10/2008

לשלול אפשרות של חסימות רציניות בעורקים הכליליים של שריר הלב שיכולות לגרום לעייפות קיצונית לאחר עבודה קצרה ( יש היום צנתור וירטואלי ).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ליאור
    28/10/2008

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו