ורטיגו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ורטיגו
    אחת
    03/07/2007

שלום,
    היום בלילה התעוררתי כמה פעמים מסחרחורת נוראית שבאה בגל של כמה שניות, מלווה בתחושת נפילה (כאילו אני נופלת לתוך המיטה). זאת תופעה שקרתה לי לי בעבר באופן רציף במשך כמה חודשים (לפחות פעם בשבוע), אבל אז לא הייתי אוכלת כמו שצריך, עכשיו אין לי הסבר לזה. ממה זה יכול לנבוע ואיך אפשר לטפל בזה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ורטיגו

הוספת תגובה

• סחרחורת

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    04/07/2007

האם את מתכוונת לתחושה שהכל מסתובב סביבך או רק תחושת נפילה? האם זה קרה בתחילת השינה? בזמן הנמנום? התופעה של נפילה בשלבי המעבר מעירות לשינה מוכרת ואולי נובעת מירידה בטונוס השרירים.

בברכה,
    ד"ר שכטר-עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרטים נוספים

אחת
    04/07/2007

התחושה היא תחושה של נפילה וסיבוב ביחד.
    זה קורה באמצע השינה, לא בשלב שאני רק מתחילה להרדם, אלא בשלב של שינה עמוקה.
    תודה רבה על התשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך...

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    04/07/2007

עדיין נראה לי שמדובר באותה חוויית נפילה שרובנו חווים מדי פעם, כחלק מהתהליך התקין של השינה.

לילה טוב,
    ד"ר שכטר-עמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו