מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יקיצות פתאומיות בכניסה לשינהאופיר06/10/2008
אני אופיר בן 34 ,מעשן , מעולם לא סבלתי מהפרעות שינה ,בחודשיים האחרונים אני סובל מהפרעות בהירדמות.תוך כדי כניסה למצב חלימה אני מרגיש סוג של זרם בראש המעיר אותי בבהלה, באזור הריאות לעיתים מורגש פימפום אשר מוביל להתעוררות גם כן בעיקר אם אני שוכב על הצד או הבטן. הדבר מלחיץ אותי ונראה משונה עד מאוד.חשוב לי לציין כי תופעה זו מתרחשת רק בשלב הראשוני של ההירדמות ,אם הקצתי לפנות בוקר או אחרי שינה ממושכת אין לי שום בעיה לחזור לישון בכל תנוחה ללא יקיצות.אשמח לתגובתך ועצתך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יקיצות פתאומיות
ד''ר מיכל לוסטיג06/10/2008בדרך כלל קשיי הרדמות נובעים מרמת עוררות גבוהה בעצם-מתח. התאור שאתה מתאר יכול להתאים להתקפי חרדה ליליים.באבחנה מבדלת תיתכנה תנועות חדות המכונות hypnic jerks מבהילות אך כלל לא מסוכנות-מעין חדירה של עירות לתוך שלבי שינה.
כדאי להתייעץ באופן אישי עם רופא שינה ובהתאם להתאים טיפול באם נדרש.
שנה טובה
ד"ר מיכל לוסטיג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)