קשיי הירדמות בטיולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיי הירדמות בטיולים
    בת 14 וחצי
    04/07/2007

שלום, אני בת 14 וחצי.

הייתי בטיול בשבוע האחרון והיה לי מאוד קשה להירדם. ישנתי כל לילה בערך 4 שעות כי כל פעם לקח לךי בערך שעתיים וחצי עד שנרדמתי.

הסיבה העיקרית לחוסר ההירדמות שלי - אני הלחצתי את עצמי. כל לילה אמרתי לעצמי, "אני לא אירדם... אני חייבת להירדם, אחרת מחר אני אהיה בחרא של מצב רוח" - וכך באמת קרה.. זה היה נוראי והרס לי לגמרי את הטיול. אני הלחצתי את עצמי עד כדי כך שיום אחד אני הרגשתי שאני פשוט מתחרפנת, במלוא מובן המילה...
    כל לילה קרה לי אותו דבר, אמרתי לעצמי שזה יהיה בדיוק כמו הלילה הקודם... אני מפחדת עכשיו לקראת הטיולים הבאים...

כשחזרתי הביתה וידעתי שיש ברשותי את כל הזמן שבעולם כדי לישון אני נרדמתי בשניה. בבית אני תמיד נרדמת מהר. בבית זה כמעט ולא קורה לי ואני ישנה מצויין.

הדבר הזה קרה לי כבר כמה פעמים בטיולים אבל לרוב זה רק בלילה הראשון ואז בלילות אח"כ זה לא קורה. איך מונעים את זה? זה מאוד מאוד מאוד קשה לדכא את המחשבות האלו...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשיי הירדמות בטיולים

הוספת תגובה

• קשיי הירדמות

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    04/07/2007

אנשים לא מעטים ישנים פחות טוב מחוץ לבית ולסביבה המוכרת. לפי התיאור שלך נראה שאת במיוחד חרדה ולכן אני מציעה שתשוחחי על כך עם פסיכולוגית, שגם תוכל ללמד אותך טכניקות שונות של הרפייה.

בברכה,
    ד"ר שכטר-עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו