מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עייפה ונואשתליאת11/10/2008
שלום אני בת 25 ובהריון בשבוע 27.מזה 5 שנים אני סובלת מקשיי הרדמות ואף הגעתי לשימוש בכדורים מסוג בונדורמין שעזרו לי אך בשלב מסויים הפסיקו להשפיע.חשוב לי לציין שבמהלך היום קל לי יותר לישון אך אורח החיים אינו מאפשר זאת.אני מצליחה "למשוך" מספר ימים ובסופו של דבר מתמוטטת ולא יכולה לתפקד בעבודה ובלימודים.שאלתי היא האם ישנן תרופות בהן מותר להשתמש במהלך הריון וממה הקושי בהרדמות בלילה נובע.לפני ההריון עשיתי בדיקות דם וסיטי ראש שיצאו תקינים ואז בעצם נקטע הבירור בגלל ההריון.דיברו אתי על הפרעה בשעון הביולוגי אך הבנתי שאין לכך טיפול ממשי מלבד כדורים.נטלתי מלטונין בעבר אך זה לא עזר...כעת אני במצב של אפיסת כוחות וכמובן שכל תחומי החיים נפגעים מכך,דאגתי העיקרית היא לעובר.לאן נתן לפנות וכעת ומה אפשר לעשות כעזרה ראשונה בתקופה הנוכחית? בתודה מראש,ליאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר דליה שכטר-עמיר11/10/2008אם אכן מדובר בהפרעה בשעון הביולוגי, כלומר פאזת שינה דחוייה, הרי שהפתרון האופטימלי הוא התאמת אורח החיים לשעון הביולוגי, ככל שאפשר. טיפול עם מלטונין בשעה הנכונה וחשיפה לאור בהיר בבוקר עוזרים לעיתים.
ייתכן שיש גם מרכיבים פסיכולוגיים לנדודי השינה.
אני ממליצה לך לפנות לייעוץ מסודר במרפאת שינה.
בברכה,
ד"ר דליה שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)