מתעוררת הרבה פעמים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתעוררת הרבה פעמים
    מורן
    08/07/2007

שלום. אני מתעוררת הרבה פעמים בלילה, כל פעם זה קורה בפתאומיות, כשלפעמים אני מרגישה כאילו מישהו העיר אותי, ולפעמים אני מתעוררת בתחושת פחד גדול מאוד כשהלב שלי דופק נורא מהר. זה התחיל לפני כמה שבועות וקורה רק אם אני ישנה בלילה (יצא לי לישון כמה פעמים ביום וזה היה בסדר, אבל אני לא יכולה לישון יותר מדי ביום, רק בסופי שבוע), וגם לא כל לילה אלא כמה פעמים בשבוע. צריך לבדוק את זה או שזה יעבור לבד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתעוררת הרבה פעמים

הוספת תגובה

• מתעוררת בלילה

ד''ר מיכל לוסטיג
    09/07/2007

שלום,
    התאור יכול להתאים להתקפי חרדה המופיעים רק בלילה. לעיתים נדרשת עזרה תרופתית. עם זאת לא נתת כל פרטים על עצמך ועל מנת לשלול אפשרויות אחרות להתעוררויות וכמו כן להתאים טיפול ,פני לשיחה לרופא שינה.

בברכה
    ד"ר מיכל לוסטיג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינה לא טובה

מלכה גרין
    09/07/2007

אני ישנה עם כדורי שינה אשר לא עוזרות במיוחד.
    אני מתעוררת פעמים רבות בתוך שנת הלילה
    ומרגישה שלא ישנתי בכלל ובגלל הכדורים אני כל היום הולכת כמו סערורית
    הלכתי גם למעבדת שינה בבית חולים שיבא אך לא מצאו בעיה גופנית.יתכן שהבעיה נפשית.
    מה כבודכם מיעצים לי .
    נ.ב.
    רופאת המשפחה מחליפה כל פעם כדורים אחרים
    לנסות לעזור לי
    כדורי השינה לא עושים לי טוב.
    אבקש אם תוכלו לשלוח לדאר האלקטרוני שלי
    בתודה מלכה גרין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו