בת 45 עם הפרעות שינה -מיואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 45 עם הפרעות שינה -מיואשת
    שואלת
    23/10/2008

שלום אני בת 45 ויש לי בעיות שינה כבר 15 שנה, לני כמה שנים רפא הפנה אותי לבדיקת שינה במכון (אני יודעת שהיום עושים גם בבית הלקוח). לא עשיתי את הבדיקה אולי כי הייתי צעירה ולא הערכתי את חשיבות הבדיקה. כיום אני סובלת מהרפרעות שינה קשות, אני אתן דוגמא ממש מהתקופה האחרונה אני נכנסת למיטה בשעה 23:00 לערך נרדמת לשעה וחצי שעתיים מתעוררת וזהו, נגמר הלילה מנסה להרדם וממש לא מצליחה. למחרת במהלך יום העבודה אין שום השפעה שלילית על מידת העייפות.. מתפקדת כרגיל, עבודה, בית שיגרה... ובלילה הבא שוב חוזר הסיפור על עצמו... זה נמשך המון זמן וגורם לי ממש תיסכול עצום . בבקשה עזרו לי, תכוונו אותי... לאיזה רופא ללכת? אילו בדיקות לעשות, המון המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    24/10/2008

אני מציעה לך לפנות לייעוץ במכון שינה.
    במקרה של נדודי שינה אין צורך בהכרח לבצע בדיקת שינה!
    חשוב לשמוע את הפרטים בבירור, את ההיסטוריה הרפואית שלך וכד'. רק לאחר מכן ייקבע אם יש צורך בבדיקה ואיזה סוג בדיקה ואולי רק נחוץ טיפול תרופתי או ע"י שיחות.

בברכה,
    ד"ר דליה שכטר-עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו